A szüleim hobbija, hogy engem fikáznak, megjegyzéseket tesznek rám mit tegyek?
Folyamatosan azt kapom,hogy kövér vagyok (igaz hogy híztam,de szeirntem kövér sosem voltam és nem is vagyok) ,ma kijelentették ,hogy felesleges strapálni magam mozgással és normális diétával,mert ezen úgysem segíthet semmi. Ők mindketten el vannak hízva,ha látják,hogy kenyeret vagy tésztát eszek akkor elkezdenek okoskodni.Ha azt mondom nem kérek mert valami könnyebbet eszek (zöldség,fehérhús) ,akkor az a bajuk,hogy minek,úgyis kövér maradok miért nem eszek a finom tésztából.
Baromira idegesitő, elegem van belőlük most is sírhatnékom van a hülyeségük miatt.
Képet ha kell valakinek tudok felrakni magamról,tudom hogy van rajtam felesleg de nem hinném hogy ezt érdemlem. és az okoskodásból is elegem van,egy időben ők is elkezdtek sportolni aztán abbahagyták merthogy szeirntük úgy mégjobban meghíznak.
az is 1ehet hogy azért mondják hogy ne 1egyé1 o1yan mint ők,vagy azért hogy nekik több maradjon xD
amúgy jó nagy seg,gfejek
elkezdtek sportolni és abbahagyták, mert azt gondolják h még jobban elhíznak a sportolástól ? hahaha xD
am sztem mond meg nekik h nézzenek tükörbe és h még így is jobban nézel ki mint ők :D és ne kritizáljanak mert te igy érzed magad jól a bőrödben. ÉS azt is mond el nekik h egy szülő nem viselkedik így a gyerekével, úgy h fogják vissza magukat, mert megbántanak így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!