Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki nem tökéletes alaku hogy...

Aki nem tökéletes alaku hogy tudja elfogadni magat? Nem bántjak a csaldtagok? Én mindig kapom a megjegyzéseket

Figyelt kérdés
2012. máj. 5. 13:11
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Akkor nyomj egy anatómiai tankönyvet a bátyád kezébe, aztán kérdezd meg utána, hogy van-e még kérdése.

Ő egyébként hogy néz ki pasiban?

2012. máj. 5. 14:44
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem állandóan mondta apám, h nagy a seggem stb pedig vaággyal vagyok 40 kg kb..közöltem vele h bagoly mondja, mikor neki akkora bele van, hogy azon tartja a laptopot...
2012. máj. 5. 14:45
 23/31 A kérdező kommentje:
Gyúr. Neki a válla széles elég izmos. De hasa van neki.magával is kritikus mondogatja hogy tul nagy a hasa
2012. máj. 5. 14:45
 24/31 anonim ***** válasza:
Linkelj egy arcnélküli egészalakos fotót légy szíves!
2012. máj. 5. 14:51
 25/31 anonim ***** válasza:
90%

Engem nem érdekel. Egy kezelés miatt felszedtem 15 kilót,a férjem 95 éves nagyanyja azt mondta, kövér vagyok. Mondtam, nem muszáj sem nézegetni, sem kommentálni.

Az ex-főnököm meg azt mondta, nagy lett a fenekem. Mondtam, nagyobb helyen csókolgathatja akinek nem tetszik.

Más nem szólt, s azóta ők sem mernek :)

2012. máj. 5. 17:31
 26/31 anonim ***** válasza:

Fogyókúrázok és tornázom.. :) Mert engem saját magamat zavar, őt kevésbé.

És hidd el, nem zavar.. ha zavarna már rég megőrültem volna, hiszen fotós. :)

Tudja a méreteimet, minek titkolnám?

Amúgy rengeteg lánnyal találkozom, méreteket is kérünk, senki nem 90-60-90-es, ami az 'arányos modell méret'. Mindenkin van egy kis + vagy - ...

2012. máj. 5. 21:14
 27/31 anonim ***** válasza:

Ja azt elfelejtettem mondani. Én is modellkedem, rengeteg kép készül rólam, és nem tűnök aránytalannak igazából egyiken se. Persze látszik, hogy nem vagyok 90-60-90, de aránytalan nem vagyok.

A képeket meg lehet nézni, fenn vannak facebookon. Remake Studiot kell keresni.

2012. máj. 5. 21:16
 28/31 anonim ***** válasza:

Bátyádnak megmondhatod, hogy mostantól a szüleiteknél reklamáljon, mert genetikailag vagy ilyen. Meg hogy örüljön, hogy ő nem ezt örökölte.

Nem lehettek túl idősek, még érnie kell bátyádnak is, vagy olvasson kevesebb magazint és nézzen kevesebbszer tévét - ma 10-ből 9 17 éves srác a vékony lányokat szereti, mert őket KELL szeretni, vagyis inkább felszedni, ettől menő egy srác a suliban, blabla, nna, érted, mit akarok. Fel a fejjel és ereszd el a füled mellett, amikor mondja.

2012. máj. 6. 02:17
 29/31 anonim ***** válasza:
2 éve 10 kilót híztam, fogamzásgátlótól. Apámtól állandóan kaptam az ívet, hogy nézek ki... Megjegyzem, alapból nagyon vékony, ráadásul nagyon magas nő vagyok, szóval ez a 10 kiló is eloszlott rajtam elég arányosan. Direkt visszanéztem az akkori képeket, mikor rajtam volt ez a 10 kiló és a legnagyobb rosszindulattal se lehetett akkor se kövérnek nevezni. Még apám felesége is mondta, hogyha 20 évesen így elhíztam, mi lesz velem, ha terhes leszek? Aztán egyszer elegem lett és megmondtam, hogyha nem tetszem így, nem kötelező velem a kapcsolatot se tartani, fogadjanak fel egy 45 kilós manökent pofavizitelni. Akkor bekussoltak.
2012. máj. 6. 11:27
 30/31 anonim ***** válasza:

Hasonló alkatú vagyok mint te.

106-es volt régen a csípőm, c kosaras melltartót hordtam.

Ezután elkezdtem edzeni kondiban + aerobic (súlyzórudas edzés + erősítő), meg úszás.

Nos ennek hatására kiszélesedett a vállam, 5 cm izmot szedtem fel karra, csípőmet pedig lefaragtam 95 cm-re.

Sztem kezdj el te is felsőtestre erősíteni, régen én is futottam, igaz, attól is fogytam fenékből, de arányaimban nem változtam.

2012. máj. 6. 14:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!