Aki nem tökéletes alaku hogy tudja elfogadni magat? Nem bántjak a csaldtagok? Én mindig kapom a megjegyzéseket
És a felsőtested ehhez mennyi?
Szerintem akármilyen is az alakod, az első dolog, hogy magadat fogadd el - már, ha tényleg nem tudsz (vagy nem akarsz) tenni ellene.
Én nem hiszem, hogy olyan szörnyű lehet a helyzet.
Láttam már olyan lányokat, akiknek tényleg óriási különbség volt az alsó- és a felsőtestük között, mintha két külön ember méretei lettek volna. De mindenkin volt valami nagyin szép (haj, szem, arc...), ami miatt összességében semmi baj nem volt az adott emberrel.
Biztos neked is van szépséged, azt keresd meg, és hangsúlyozd. Ha tényleg zavar a csípőd, az öltözködésnél próbáld meg ezt ellensúlyozni, fentre terelni az emberek szemét. Próbálhatsz fogyni is kicsit, azért fog lemenni belőle biztos, ha az arány nem is lesz tökéletes utána sem.
És ne hagyd, hogy bántsanak!!! Nem is értem, milyen család az ilyen. :S
Én elég nagy darab vagyok és nehezen csúsznak a kilók, de párom elfogad így és ez sokat segít. Apámnak voltak gusztustalan megjegyzései, de ezzel csak magát minősíti.
Fel a fejjel és próbáld meg kizárni a külvilágot!
Ó remek, akkor én is aránytalan gnóm lehetek, mert 103 a csípőm... 72-es derék és 84-es mell mellé...
De a családtagok sosem bántanak, van párom, vannak barátaim...
11esnek a mellbőség 91 a derék 65 tehat van különbség.
Nem kicsi a mellem mert c-d kosaras de a mégsem mutat rajtam mert a fenekem csipőm megelőzi sajnos ilyen az arány a karom vállam derekem meg kifejezetten vékony. A lábam is rövidek sajnos.
13 as és téged nem zavar ez hogy ilyen az alakod? Nm vagy pl féltékeny ha a párod olyan csajok társaságaban van akiknek mondjuk 95 a melle és 80 a csipője? Szerencsés vagy hogy nem bántanak. Sose kapsz megjegyzéseket?a párod tudja szám szerint is az aránytalanságod vgy a számokat titkolod? Én titkolom de akkor is látják..
Arra is gondolok hogy lehet rajtad mégse látni annyira
" 95 a melle és 80 a csipője" - ez lenne szerinted arányos? :o
Amúgy ez nem olyan vészes aránytalanság, az írásodból sokkal "rosszabbra" számítottam.
Kicsit - ha zavar - próbálj meg fogyni, nekem is azt mondták, hogy az arány adott, azzal semmi nem lehet kezdeni... aztán láss csodát, fogytam, és javult. Persze most sem tökéletes, de sokkal jobb, mint volt.
80-as csípő??
Alacsony vagyok, vékony, kifejezetten szűk csípővel, de még így is 90-hez közelít. A 80-as csípő az vagy gyerek, vagy férfi...
Egyszer a férjemet kérdeztem, hogy mi az, ami legkevésbé tetszik neki rajtam - a szűk csípőm. Mondjuk hozzátette, hogy tisztában van vele, hogy ez nem rajtam múlik, ha olyan nem tetszene neki, amin tudok változtatni, akkor szólna.
Viszont engem nem zavar, a csontozatom ilyen, kész :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!