Egy konzervatív apa és a meleg fia hogyan értik meg egymást?
Ha harmonikus apa fia kapcsolatban akarnak élni, akkor az apának kell feladnia a nézeteit, vagy a srác fogadja el, hogy az apja nem fogadja el annak, aki?
Ha a fiú együtt él egy férfival, akkor milyen egy egy családi ebéd? A vő ki van tiltva?
Amit te csinálsz az támadás, nem véleménynyilvánítás.
Tönkre akarod tenni a melegeket.
Ezzel a gyűlölet propagandával uszítod az embereket a melegek ellen. Például szülőket a saját gyerekeik ellen.
"Az ’Against Nature?’ (A természet ellen?) című kiállítás kurátora, Geir Soeli elmondta, hogy több mint 1500 állatfaj körében figyelték meg a homoszexualitást, 500 faj esetében pedig bőségesen dokumentálták is azt."
Pedig igazam van. Egyszerű tudományos tényeket közöltem, mert veled ellentétben én olvasok, te meg azt mondod amit a fantáziád kitalál:)
Amúgy kedves 16%-os. Ha nem csak a kuruc.infót olvasgatnád, hanem néhány tudományos folyóiratot, pl. IPM,(csak, hogy egy közkedveltet mutassak)akkor talán látnál is valamit a világból, nem csak azt a mini szegletet amit a szemüveged mutat.
"mert ilyen elvakult embereket nem lehet meggyőzni. "
nem érzed egy kicsit kínosnak, hogy ezt pont te mondod?
Az én anyám is nehezen fogadja el, 15 éves koromba halt meg apám, azóta vallásba kapaszkodik s én 18-19 éves koromba mondtam el neki, amire 12-13 éves korom közt döbbentem rá, de igazából 15-16 évesen titkolni akartam.
Na jövőre 22-őt fujjom el és hiába telik telt el ennyi év nem fogad el. Pedig kicsi gyermekkoromtól figyeltem a pasikat ....
Lehet az az egyik oka hogy szülei református kántor nagyszülő református lelkész és dédi szülője orosz ortodox pap most római katolikus templomba jár, apám hitét követi de református . Hitét nem hibáztatom talán ez tartja életben.
Másik ok hogy mikor én jövőre 22 , ő 60 éves lesz. Van 3 idősebb fiú testvérem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!