Egy konzervatív apa és a meleg fia hogyan értik meg egymást?
Ha harmonikus apa fia kapcsolatban akarnak élni, akkor az apának kell feladnia a nézeteit, vagy a srác fogadja el, hogy az apja nem fogadja el annak, aki?
Ha a fiú együtt él egy férfival, akkor milyen egy egy családi ebéd? A vő ki van tiltva?
"A melegség ugyanolyan szexuális aberráltság mint a pedofília és a zoofília."
Ez pl. nem tény, hanem vélemény.
Nem értem, hogy mondhatsz akkora baromságot, hogy csak nő és férfi lehet szerelmes egymásba. Azért, mert te csak ellenkező neművel tudod elképzelni a szerelmet, nem jelent semmit, csak enyhe beképzeltségre és a gondolkodás elutasítását jelenti. Az érzelmeiddel próbálsz gondolkodni.
" Nézz körül a természetben. Nem egymás s*ggét kóstolgató hím oroszlánokat látsz vagy igen?"
Több helyen is előfordul az állatok között, pl. majmok, kutyák... szóval ebben sincs igazad.
hagyátok szegény (18%) 16%-ost, jó látni, ahogy nemsoká eléri a 0%-ot :D most biztos azt hiszi, hogy mindenki hülye rajta kívül, és ő az egyedüli, aki abszolút igazság birtokosa :D mint a viccben:
Egy ember ül az autóban és hallja, hogy bemondják a rádióban: - Egy őrült elmebeteg a forgalommal nagy sebességgel szemben halad az autópályán.- mire felkiált:
- Mi az hogy egy?? Mindannyian!
Azért csökken így a %-a, mert kevés választ adott eddig az oldalon és a meglévőkből kalkulál.
Szerintem kár támadni egymást, én attól függetlenül, hogy egyik másik emberrel nem értek egyet, tiszteletben tartom a véleményét, de itt már mindenki mar mindenkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!