Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy konzervatív apa és a...

Egy konzervatív apa és a meleg fia hogyan értik meg egymást?

Figyelt kérdés

Ha harmonikus apa fia kapcsolatban akarnak élni, akkor az apának kell feladnia a nézeteit, vagy a srác fogadja el, hogy az apja nem fogadja el annak, aki?

Ha a fiú együtt él egy férfival, akkor milyen egy egy családi ebéd? A vő ki van tiltva?

2012. nov. 11. 22:10
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/115 A kérdező kommentje:
te szándékosan uszítasz. egyszer már leírtad, hogy azért írogatsz, hogy felnyisd az emberek szemét, hogy utálják a melegeket.
2012. nov. 25. 16:11
 112/115 anonim ***** válasza:
0%

"Én csak közvetítem az általános emberi értékeket és társadalmi normákat nem tehetek róla hogy képtelen vagy elviselni a valóságot. Gyilkosok, pedofilok, melegek mindhárom dolog abnormális és egy kategória. Nem tehetjük elfogadottá és normálissá egyiket sem. Ez különböztet meg minket az állatoktól."

Ezt írtam. Mi ezzel a baj? Egy szóval se írtam a három dolog elbírálásáról. Azt írtam hogy nem tehetjük normálissá és elfogadottá egyiket sem. Megpróbálom a te szinteden elmagyarázni. Van az uborka és a krumpli. Mindkettő zöldség. A krumplinak mégse a termését esszük meg hanem a gumóját mert az ehető. Így már érthető?

2012. nov. 25. 16:20
 113/115 A kérdező kommentje:

16:20

értem én. Amíg nem derül ki valakiről, hogy meleg, addig ok (nincs is más lehetőséged, hiszen ez nem látható, mint a bőrszín), de amint rájössz, onnantól kezdve ugyan azt a büntetést érdemlik, mint a gyilkosok, meg a pedofilok.

Amint meg tudod valakiről, hogy meleg, már meg is akarod gyilkolni.

2012. nov. 25. 16:34
 114/115 anonim válasza:
25%

Hát én meleg vok, de így visszaolvasva ezt az egészet, a kérdező se sokkal különb ettől a trolltól... bírom az ilyen "liberális" melegeket, akik elfogadásról prédikálnak, de ők nem hajlandóak elfogadni, csak saját magukat...

18/F

2012. dec. 3. 09:35
 115/115 anonim ***** válasza:
43%

Ez a 17%-os egy mentális sérült.

Remélem soha nem lesz utódja,csak tönkre tenné.

2014. febr. 9. 13:48
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!