Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy konzervatív apa és a...

Egy konzervatív apa és a meleg fia hogyan értik meg egymást?

Figyelt kérdés

Ha harmonikus apa fia kapcsolatban akarnak élni, akkor az apának kell feladnia a nézeteit, vagy a srác fogadja el, hogy az apja nem fogadja el annak, aki?

Ha a fiú együtt él egy férfival, akkor milyen egy egy családi ebéd? A vő ki van tiltva?

2012. nov. 11. 22:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/115 anonim ***** válasza:
88%

"A másik hogy alapból mindenki a szexualitásra asszociál. És ez egy heteroszexuális emberben undort kelt."

Ezt nem értem. Ha neked bemutatja valaki a párját, elképzeled őket szex közben?

2012. nov. 12. 01:59
 32/115 anonim ***** válasza:
95%
01:07 egyáltalán nem kelt minden heteróban undort... Én semmivel sem tartom másabbnak mint bármilyen más szexuális kapcsolatot.
2012. nov. 12. 03:01
 33/115 anonim ***** válasza:
95%

"Igaza van a másodiknak. Mindenki pontoz lefelé, holott a valóságban mindenki titkolná ha a gyereke homár lenne."

Te csak ne döntsd el helyettem, hogy én hogy érezzek. Több meleget is ismerek, ugyanolyan embernek tartom őket mint bárki mást. És egyáltalán nem érdekelne, hogy a gyermekem meleg, nekem az a fontos, hogy boldog legyen:) De látom te inkább nevelnél egy depressziós, önutáló gyereket aki nem meri felvállalni a másságát. Sajnállak. Tényleg.

2012. nov. 12. 08:39
 34/115 anonim ***** válasza:
94%
Mivel az aki meleg, nem önszántából akart olyannak születni minden bizonnyal, nem tud megváltozni, ezért az apának kéne elfogadni, hogy ez a helyzet. Ha jó volt a viszony eddig, akkor ez nem fogja akadályozni a harmonikus kapcsolatot továbbra sem, csak azért fel kell dolgozni azt is, hogy ugye nem lesz unoka sem. De nem hiszem, hogy ki kéne tiltani a vőt ezért.
2012. nov. 12. 10:05
 35/115 anonim ***** válasza:
20%

Akár elképzeli, akár nem, ez jut eszébe, hogy ezek ketten egymással és ez undort kelt. A vizuálisabb típus nyilván hamarabb látja maga előtt, nekem csak egyszerűen eszembe jut a homoszexualitás megnyilvánulása. Nem kellemes, de erről nem ők tehetnek.

Nem ismerek olyan heteroszexuális férfit, akinek ne fordulna fel a gyomra egy homoszexuális aktustól, vagy homoszexuális férfi közeledésétől.

2012. nov. 12. 13:55
 36/115 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg szülő elfordul ilyenkor a gyerekétől, mondván, nem tudja elfogadni, de erőt nem vesz magán egyébként, hogy elgondolkozzon: a gyerek erről nem tehet, ezt bizony a szülők 'szúrták el', mert valamelyiküktől származott a hibás gén, ami felelős ezért.

Szégyenli sok szülő, de nem értem, miért! Ismerőseink( ügyvéd-orvos) értelmiségiek, fiuk meleg, nem szégyenlik, és teljes mértékben elfogadták, hogy nem lesz unoka, és örülnek annak, hogy a fiuk boldog azzal, akit választott.

Attól, még hogy valaki értelmiségi, még nem jelenti azt, hogy van annyira intelligens, hogy ezt el is fogadja.

Embere válogatja, ki milyen felfogású. Okolni a gyereket semmiképp sem lehet, mert nem tehet róla, és azt sem lehet mondani, hogy majd megváltozik, kinövi, mert nem fogja, ezt kész tényként kell elfogadni. Ismerősöméket látva, én is rácsodálkoztam először, és utána rájöttem, hogy ők csinálják jól: a fiuk egyébként sikeres, és BOLDOG.

Lehet lepontozni, de a fejlettebb társadalmakban ez teljesen elfogadott, nem olyan dolog, amiért ki kell borulni.

2012. nov. 12. 14:06
 37/115 anonim ***** válasza:
81%

"Nem ismerek olyan heteroszexuális férfit, akinek ne fordulna fel a gyomra egy homoszexuális aktustól, vagy homoszexuális férfi közeledésétől."

Nem ismersz minden férfit.

Nem kell elképzelni. Ennyi az egész. Én se képzelek el dolgokat, amiktől undorodom.

2012. nov. 12. 14:15
 38/115 anonim ***** válasza:
20%

Persze, nyilván nem ismerek minden férfit, de mivel emberekkel dolgozom, ezért azon szerencsések közé tartozom, akik rengeteg másik embert ismernek.

Azt pedig hidd el nekem, hogy senki nem jókedvéből képzeli el, ez asszociáció. Ha saját akaratából képzelgetne ilyesmit, az már fantázia lenne.

2012. nov. 12. 14:18
 39/115 anonim ***** válasza:
94%
Miért, mivel másabb ő mint te, kedves utolsó? Ő már nem ember? Itt a probléma. Igen.
2012. nov. 12. 14:33
 40/115 anonim ***** válasza:
100%

39!

Mi köze van a becsületnek ahhoz, hogy valaki meleg? És te miben vagy különb? Miben érzed magad felsőbbrendűnek?

És még egyszer elmondom: EZT NEM LEHET KINEVELNI senkiből! Vagy annak születsz vagy nem. Max ha elfojtja azt éri el, hogy elvesz valakit a látszatért feleségül, csinál neki gyereket (ha egyáltalán képes felizgulni nőre) és titokban félrelép férfiakkal (vagy nőkkel, ha leszbikusokról beszélünk). De olyat is hallottam, hogy öngyilkos lett valaki ez miatt. Remélem te sem csinálsz gyereket a világra, mert ha esetleg valami mássággal születik (nem csak nem identitásra gondolok) képes vagy és eldobod magadról, mert nem felel meg a te elképzeléseidnek. Onnantól, hogy egy gyermek megszületik saját személyiséggel rendelkezik, nem egy bábu amit kényed-kedved szerint rángathatsz.

2012. nov. 12. 14:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!