A feleségem bevallotta, hogy négy éve, mikor még jegyben jártunk, megcsalt. Átmeneteileg elköltöztem otthonról, és most nem tudom, mi lesz. Mit tennétek, ha ez veletek történne?
Szeretem a gyerekeket és már nagyon szeretnék apa lenni, sok gyereket akarok. Ha most kezdek új életet, akkor ki tudja, mikor találok új párt? Talán addigra már össze se jöhet a sok gyerek, talán már egyért is szenvednünk kell majd.
Lehet, hogy jobb volna, ha helyrehoznám ezt a házasságot. Próbálok kevesebbet dolgozni, ezért ment félre, keveset voltam, otthon, pedig azt is érte tettem!
Ne viccelj már, ha jól emlékszem 26 éves vagy, van idõd mindenre. Ha kevesebbet fogsz dolgozni, akkor meg "kevesebb" pénz lesz, akkor meg az lesz a baj. De ha valóban szeret téged és te is,akkor fátylat a multra, és tessék ujra kezdeni mindent.
Utolsó igen 4 éve volt, de utána is megcsalta ugyanazzal.
Jobban jársz ha türelmes vagy.
Honnan tudod hányszor fog még az asszonyka megcsalni?
Az is lehet hogy a végén még ő dob ki téged egy másik pasi miatt.
Inkább ne legyen még egy kis ideig gyereked minthogy legyen, de kéthetente egyszer láthasd.
Az jobban fájna, nem?
Sajnálom. Kitartás!
Ezután már csak rendes nőt kaphatsz, ez tuti! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!