A feleségem bevallotta, hogy négy éve, mikor még jegyben jártunk, megcsalt. Átmeneteileg elköltöztem otthonról, és most nem tudom, mi lesz. Mit tennétek, ha ez veletek történne?
Előző, egyfelől ugye pro forma nem lehet évekig jegyben járni, ha már valaki ragaszkodik a konzervatív megközelítéshez.
Másfelől az egyéni megközelítés kérdése, hogy ki szerint mi ok a szakításra, van aki azt mondja erre a helyzetre, hogy szakítana, és van aki azt, hogy egy ilyenért nem borítana fel egy működő kapcsolatot. (pl. én is.)
Az viszont egy teljesen más aspektus, hogy Kérdező úgy viselkedik itt többünk szerint, mint a sértett óvodás, és nem úgy, mint egy felnőtt férfi, ha problémával kerül szembe. Az agresszió, elrohanás, sértett fújódzkodás nem egy konfliktuskezelésre képes felnőtt ember sajátja, az, ha elmondanak neki valamit megbeszéli, ha úgy gondolja elmegy, ha másként akkor nem megy el, vagy visszamegy.
Mire hazaértem, elszállt a haragom... Hülyének érzem magam, annyit mondtam, hogy felejtsük el, többet ne beszéljünk róla. Nagyon igyekszik, hogy a kedvemre tegyen, éppen vacsorát készít.
Igazatok volt, lehet, hogy az egész az én hibám volt, ami akkor történt. Igyekszem jobb lenni, például megyek és segítek neki a vacsorában.
Na ennek nagyon örülök.
Éljetek továbbra is nagy boldogságban! Sok sikert!
Jó, hogy így döntöttél :) Csak hogy tudd, senki sem várta tőled, hogy felejtsd el, és ne tudj róla, mert nyilván ez törés lehet, és nem egyszerű, de jó, hogy legalább egy esélyt adsz neki :) én szurkolok. Csak hogy tudd, ha te csaltad volna meg a feleséged, akkor is ezt gondolnám :)
Drukkolok nektek! :)
Kérdező (#127), ez érthető, és az adott helyzetben, a hozzáállásod ismeretében rendjén valónak tűnik, akár jót is tehet a kapcsolatotoknak.
(az én véleményem is pont ugyanaz lenne fordított felállásban is, mint amiket itt leírtam. Meg hát magam is férfi vagyok:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!