Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleségem bevallotta, hogy...

A feleségem bevallotta, hogy négy éve, mikor még jegyben jártunk, megcsalt. Átmeneteileg elköltöztem otthonról, és most nem tudom, mi lesz. Mit tennétek, ha ez veletek történne?

Figyelt kérdés
2012. nov. 11. 19:52
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/163 anonim ***** válasza:
82%

"Még nem válok el tőle, mert abba mindketten belerokkannánk pénzügyileg, de részemről már nem vagyunk egy pár."

Ha olyan nagy öntudatos férfi vagy, akkor miért nem válsz el rendesen?

Mert pénzügyileg így jobb?

Akkor ne sírjon itt a szád, mert te se vagy egy gerinces ember.

Aki annyira meg van sértve, mint ahogy te mondod magadról, az nem lamentál, hanem beadja a válópert.

Gyerekes vagy Kérdező, nagyon.

Nagy a szád, hőzöngsz, de kezelni meg nem tudsz semmit!

2012. nov. 13. 13:17
 102/163 A kérdező kommentje:

Megcsalt vagy nem?

Működhet ugyanúgy egy kapcsolat egy megcsalás után?

Honnan tudjam, hogy másban nem hazudik?

Ő nem tett esküt?

A környezetemben is azt hajtogatja mindenki, hogy egy esélyt megérne adni. Mivan, ha majd későn derül ki, hogy nem érdenelte meg azt az esélyt?

Megingott az egyetlen biztos oszlopom, de biztos én vagyok a hülye, hogy kiakadtam.

Tudjátok mit? Visszamegyek, bocsánatot kérek a "hisztiért", megdícsérem a nemes tettéért, bátorítom, hogy ismételje meg újra és még a házimunka ráseső részét is átvállalom, mert megérdemli. Így jó lesz, szerintetek ez a megoldás, ugye!?

2012. nov. 13. 14:36
 103/163 anonim ***** válasza:
83%

"Visszamegyek, bocsánatot kérek a "hisztiért", megdícsérem a nemes tettéért, bátorítom, hogy ismételje meg újra és még a házimunka ráseső részét is átvállalom, mert megérdemli. Így jó lesz, szerintetek ez a megoldás, ugye!?"

Ez nem mondta senki!

Ki mondta, hogy meg kéne dicsérni?

Kombinálsz már megint!

Jogos, ha haragszol, ha ez kiverte a biztosítékot nálad, akkor add be a válópert.

Döntsél, nőj fel, és ne hisztizz, mint egy kisfiú!

2012. nov. 13. 14:40
 104/163 A kérdező kommentje:
Mondom, hogy nincs pénz a válásra!!! Tudjátok mennyit gürcöltem a nyakláncért is, méghozzá fölöslegesen!?
2012. nov. 13. 14:44
 105/163 anonim ***** válasza:
27%
Így van, senki nem mondta, hogy dícsérd meg, de viszont azt gondolom, hogy egy esélyt valóban megér. Látod mindenki, még a környezeted is azt mondja, hogy egy esélyt megérdemel, akkor lehet, hogy nem a mi tanácsainkkal van a gond, fordított esetben lehet, hogy neked is jól esne, és szeretnél is bizonyítani. És most ne mondd azt, hogy fordított eset nincs és hogy te sem várnád el, mert nem tudhatod. Ha akkor sem bízol benne, és végképp nem tudsz megbocsájtani akkor megértem. De így, hogy esélyt sem adsz, nekem fura. Főleg egy múltbéli dologban, biztos, hogy megrendül a bizalom, de azt is nézd, hogy ha boldog vagy, akkor mit dobsz el egy múltbéli hiba miatt :( Szerintem gondold át mégegyszer.
2012. nov. 13. 14:46
 106/163 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező!

Neked egész pontosan mi a bajod?

Ezt a nyakláncos dolgot legalább ötödjére mondod el...

Drága volt, tudjuk, hagyd már a nyakláncot!

Döntsd el, hogy el akarsz-e válni!

El akarsz?

Akkor válj el!

Szedd össze rá a pénzt!

Nem akarsz elválni?

Akkor költözz haza, és ne hánytorgasd a 4 évvel ezelőtt történteket.

Ennyi!

Ne pufogjál már ezen, megcsalt, hát megcsalt, fiatal volt, nem anyádat ölte meg!

Ettől még el lehet válni normálisan, kulturáltan, ha így érzed, akkor minél előbb add be a válópert, és meg van oldva a dolog!

2012. nov. 13. 14:49
 107/163 A kérdező kommentje:
Azért mondom a nyakláncot, mert az volt minden vágya, én megszereztem neki, ő meg így köszönte meg!
2012. nov. 13. 14:54
 108/163 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező, drága!

Én hiszek neked, hogy rosszul esett a nyaklánc-dolog, a feleséged meg hülye volt, hogy elmondta.

De most már döntsél, hogy válsz vagy nem, mert ezzel csak mérgezed magad!

2012. nov. 13. 14:57
 109/163 anonim ***** válasza:
69%

"Ő volt a k@rva és én vagyok éretlen, hogy nem nézem el neki?"

Kérdező (#93) neked alapvető fogalomzavaraid vannak. Az említett fogalommal azt jelöljük, aki valamiféle anyagi ellenszolgáltatásért létesít szexuális kapcsolatot.

2012. nov. 13. 16:38
 110/163 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező:

"Megcsalt vagy nem?"

Igen.

"Működhet ugyanúgy egy kapcsolat egy megcsalás után?"

Miért, az elmúlt 4 év nem a megcsalás UTÁN volt? És működött?

"Honnan tudjam, hogy másban nem hazudik?"

Nézd, ez mindig 2 emberen múlik, ha valaki úgy viselkedik, hogy nem lehet igazat mondani neki, mert az igazságot képtelen elviselni, annak hazudni fognak. A párja is, a gyerekei is, a munkatársai is... ez van. Van erre egy ősi mondás, ami eredendően a gyerekbevelésre van, de a párkapcsolatra is igaz: "ha tiltással nevelsz, hazudni tanítasz"

"Ő nem tett esküt?"

De. Apró nüansz, hogy UTÁNA.

2012. nov. 13. 16:44
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.