Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleségem bevallotta, hogy...

A feleségem bevallotta, hogy négy éve, mikor még jegyben jártunk, megcsalt. Átmeneteileg elköltöztem otthonról, és most nem tudom, mi lesz. Mit tennétek, ha ez veletek történne?

Figyelt kérdés
2012. nov. 11. 19:52
 111/163 A kérdező kommentje:

"Miért, az elmúlt 4 év nem a megcsalás UTÁN volt? És működött?"

Lenne, egy új párom, akit ezerszer jobban megválasztok, és nem lenne a mostani halyzet.

"ha tiltással nevelsz, hazudni tanítasz"

Szóval engedni kell a megcsalást.

Most hazamegyek, de elvárom, hogy meghunyászkodjon. Jó lenne, ha belátná, hogy a cafkák az én házamban alárendelt szerepet kapnak.

2012. nov. 13. 17:47
 112/163 anonim ***** válasza:
30%
Kérdező, annál remélhetőleg több esze lesz, mint hogy meghunyászkodjon... bár, sajnos, ha elvakultan szeret téged, még erre is képes lesz...
2012. nov. 13. 17:52
 113/163 anonim ***** válasza:
79%
Ilyen hozzáállással remélem egyedül fogsz megdögleni kedves kérdező. :)
2012. nov. 13. 18:03
 114/163 A kérdező kommentje:

Nem érdekel. Összepakoltam, hazatelefonáltam, hogy rántott disznót akarok. Változások lesznek. Eddig volt a feltétlen tisztelet és szeretet, ez nem jött be, most mással próbálkozunk.

További szép estét!

2012. nov. 13. 18:15
 115/163 anonim ***** válasza:
88%

Ez a kapcsolat nem fog működni, mert alacsony az érzelmi intelligenciaszinted. (lehet, hogy az értelmi is)

Adj pár hetet a nőnek, aztán csak rájön mekkora gyökér vagy:)

2012. nov. 13. 18:36
 116/163 anonim ***** válasza:
91%
Ez de hülye :D Remélem hogy úgy kiraknak kisfiam napokon belül mint a macskát sz@rni :D Kis egoista mini diktátor :D Még hogy az lesz amit te akarsz, hogyne :P
2012. nov. 13. 18:56
 117/163 anonim ***** válasza:
100%

105-ös vagyok.

pfff, eddig én azt mondtam, gondold végig. Tudod az, hogy megalázod, nem változtat semmin. Tudom, hogy ő is ezt tette, de attól, hogy így viselkedsz vele, nem változtat a múlton.

De tudod mit, az a nő jobban jár, ha nem mész haza. Tudom, hogy szeret és csúnya dolgot művelt, de ez...... én azért nem könyörögnék, hogy azért maradj velem, hogy életem végéig alázzanak. Cafka? Gondold már végig... valami gond veled is lehetett, ha más kellett neki. Nekem a férjem volt az első, mégsem voltam kíváncsi, mert mindent megadott nekem. Akkor valami gáz volt veled. Azért kérdezd meg, hogy mégis mi az, ami nem volt jó. Aztán húzz onnan, szerintem nem érdemel meg téged. Ne haragudj, de primitív hozzáállás ez így. A másik, hogy egyszer írta egy férfi itt, hogy rajtakapta a feleségét, kiment a konyhába, kávét főzött és megvárta őket, hogy beszéljenek. Te ellenben cafkázod azt az embert, akit-bár csalódást okozott- szeretsz, és csicskáztatni és alázni akarod. Szerinted melyik az emberibb és a méltóságteljesebb?

És ne gyere azzal, hogy de megcsalt, mert azt kérdezted, mit tennénk a helyedben? elmondtuk: beszélgetni kell, nem megalázni valakit.

És nem gondolod, hogy nem figyeltél rá eléggé, ha azt sem vetted észre, hogy megcsalt? Gondolkodj!

2012. nov. 13. 19:58
 118/163 anonim ***** válasza:
79%

"Eddig volt a feltétlen tisztelet és szeretet, ez nem jött be"

Nem jött be? Feleségül ment hozzád, és 4 évig boldogok voltatok...de mindegy, viselkedj csak így pár napig, aztán ő fog kitenni téged.

2012. nov. 13. 20:43
 119/163 anonim ***** válasza:
84%

Normális vagy? 4 évig nem volt semmi gond, most meg egy régi botlás miatt itt bőgsz mint egy sértett kétéves? Miért szolgálna ki? Miért lenne a csicskád? Talán neked is változnod kéne hogy ne akarjon mással lenni, nem? Jóban és rosszban is meg kéne próbálni együtt maradni, erre esküdtél elvileg. Ő még a házasság előtt csalt meg, megbánta. Pár nap alatt nyugodjál meg egyedül és menj vissza, ha nem sikerül ne aggódj, hamar fog magának találni más, felnőtt férfit. Remélem belenyúl a tutiba és még gazdag is lesz az utódod :))

l21

2012. nov. 13. 21:36
 120/163 anonim ***** válasza:
33%
Aki szerint a házasság előtti megcsalás nem bűn, úgy hogy már évek óta jegyben jártak, azért kíváncsi lennék, hogy mit mondana, ha az ő leendő feleségét tolnák seggből szájba a szomszédnál. És miért? Mert kíváncsi volt.
2012. nov. 13. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!