Összevesztünk, elköltöztem. Látni sem akart, most még is együtt lakunk. Miért nem dob ki, miért nem mondja, hogy váljunk el?
Röviden: mindketten makacs természetűek vagyunk. Egy ostoba apróság miatt felment bennem a pumpa,elköltöztem(sajnos nem először,de az elsőnél csak összepakoltam,még is maradtam). Egy hétig ostromoltam,látni sem akart. Azt mondta,jobb,ha válunk. Eljöttem pár cuccomért,ami szexbe torkollott. Itt maradtam,folytatódott a szex,kézen fogva,összebújva alvás. Aztán elkezdődtek a szürke hétköznapok. Ő dolgozik,alig találkozunk. Amikor kérdezem,most akkor elválunk-e,nem válaszol. Csak élünk egymás mellett,mert amikor max 1-2 órát itthon van 2 munka között, ő nem nyúl hozzám,én pedig nem tudom,mi a helyzet,nem merek.
Vajon szeret még vagy csak sajnál kidobni?
Ma már úgy fogtam le magam,hogy meg ne kérdezzem... Inkább elmentem,jól kisírtam magam.
Sajnos fogy az erőm,és úgy látom hiába,nem kellek már neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!