Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleségem bevallotta, hogy...

A feleségem bevallotta, hogy négy éve, mikor még jegyben jártunk, megcsalt. Átmeneteileg elköltöztem otthonról, és most nem tudom, mi lesz. Mit tennétek, ha ez veletek történne?

Figyelt kérdés
2012. nov. 11. 19:52
 131/163 anonim ***** válasza:
12%

Ha egy nő egyszer megteszi, az megteszi többször is!!

Ezt tartsad szem előtt!

2012. nov. 20. 16:17
 132/163 anonim ***** válasza:
7%
Megérdemelnéd, hogy még egyszer félremenjen! Hogy lehet valakiben ilyen kevés büszkeség? Meg mi az, hogy te mentél el otthonról!? Én kivágtam volna. Nem mindegy, mikor csinálta? Megtette, bűnös, nem érdemel meg téged. Ha rám hallagatsz, most azonnal kiteszed a szűrét.
2012. nov. 20. 17:11
 133/163 anonim ***** válasza:
2%
Ezek vagytok ti nõk, biztosan egytõl-egyig (tisztelet a kivételnek)megcsaltátok a párotokat, azért véditek a feleségét, legyen az akár férfi vagy nõ ez megalázás a másik részérõl.
2012. nov. 20. 19:53
 134/163 A kérdező kommentje:
Tényleg nem úgy működik a dolog, mint azelőtt. Ő tényleg mindent megtesz, hogy kiengeszteljen, de én már nem tudok nőként tekinteni rá.
2012. nov. 21. 14:44
 135/163 anonim ***** válasza:
92%

Mit értesz ezalatt?(hogy már nem tudsz nőként tekinteni rá?)

Természetes,hogy még érzékenyen érint,hiszen nemrég tudtad meg.De hidd el,egy megcsalás elfelejtése, feldolgozása,évekig is eltarthat...

2012. nov. 21. 14:54
 136/163 A kérdező kommentje:
Undorodom tőle, a hideg kiráz, ha hozzámér. Próbálok szépen beszélni vele, de néha nem megy. Sokat sír, olyankor vígasztalom, hogy majd elfelejtem, de nem tudom, hogy menni fog e?
2012. nov. 21. 15:05
 137/163 anonim ***** válasza:
92%

én is nő vagyok, nem csaltam meg a férjem, de ha a férj csalta volna meg a feleséget, akkor is ugyanezt mondanám, hogy adjon még egy esélyt. De csak egyet. Ezt azért kikérem magamnak!!!

Kedves kérdező!

Én azt tudom mondani, hogy még egy kis időt adj magadnak, ha akkor sem megy, hát, megpróbáltad, ezzel nincs mit tenni. De azért még próbáld meg :) sok sikert!

2012. nov. 21. 15:07
 138/163 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező (#136), azért az ember alapvetően tudatos lény, tehát kérdés, hogy mit akarsz, mi a szándékod. Ha túl akarod tenni magad a dolgon, ha rendezni akarjátok a kapcsolatotokat, és hajlandóak vagytok ebbe energiát tenni mindkét oldalról, akkor valószínű, hogy menni is fog. Nem két nap alatt, nem 2 hét alatt, lehet, hogy még csak nem is 2 hónap alatt... de van esély a a kapcsolat megújítására.
2012. nov. 21. 18:22
 139/163 anonim ***** válasza:
92%

"Undorodom tőle, a hideg kiráz, ha hozzámér."

Akkor minek mentél haza???

Ne panaszkodj Kérdező, hanem oldd meg!

H undorodsz tőle, akkor válj el, ha vele akarsz maradni, akkor meg lépj túl ezen!

A legértelmetlenebb dolog valakivel együtt lenni, és utálkozni vele szemben.

Miért nem hagyod ott végleg, aztán meg lenne oldva!

2012. nov. 21. 18:22
 140/163 A kérdező kommentje:
Hova menjek? Kihez? Több gyereket is szeretnék, de ha most kezdenék új életet, lehet, hogy nem sikerülne.
2012. nov. 21. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!