Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy segítsek a húgomon?

Hogy segítsek a húgomon?

Figyelt kérdés

Kínos történet. A húgom bosszúból megcsalta a férjét, mert a férje elvileg megcsalta, de utólag kiderült, hogy nem és csak egy meglepetés miatt titkolózott.

A lényeg az, hogy a húgom most kórházban fekszik, mert idegösszeomlást kapott. Félek, hogy nagy baj lesz ebből, mert az őrület határán táncol. Folyton arról motyog, hogy mi mindent megtenne, ha kapna egy új esélyt, újabban a majdani gyerekei nevét kezdte el kigondolni. Gyakran vannak hisztérikus rohamai és alig eszik, két hét alatt látványosan fogyott. Szakemberek kezelik, szerintük mi nem tudunk segíteni rajta, de ezt nem tudom elfogadni. Volt itt valaki hasonló helyzetben?

2012. nov. 6. 14:29
1 2 3 4 5 6
 51/53 A kérdező kommentje:
Micsoda? Én vagyok a hibás?
2013. márc. 5. 12:46
 52/53 anonim ***** válasza:

Részben igen. Ha hagytad volna, hogy a férj rögtön elváljon a hugodtól, akkor idöközben már semmi baja sem lenne, túllépett volna ezen a szerencsétlen házasságn meg megcsaláson, és tiszta lappal tudna újrakezdeni.

Csak te nem akartad elhinni, amikor többen is irták, hogy ha addig erölteted a dolgot, amig a férj "megbocsát" neki, attól nem lesz soha jó a folytatás.

Az mindenkinek vilásos, hogy jót akartál, de ez jól nem sülhetett volna soha el.

Igy a hugod egyre lejjebb fog csúsni az önbecsüléssel, (a férje meg egyre jobban fogja megalázni), és idövel össze fog teljesen roppanni.

Hacsak nem tudod rávenni, hogy hagyja ott a férjet és állitsa helyre a saját önbizalmát.

2013. márc. 5. 17:41
 53/53 anonim ***** válasza:
Tudod van egy olyan mondás, hogy "A pokolba vezető út jó szándékkal van kikövezve". A te és a húgodék története egy ékes példája ennek.
2013. márc. 5. 20:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!