Hogy segítsek a húgomon?
Kínos történet. A húgom bosszúból megcsalta a férjét, mert a férje elvileg megcsalta, de utólag kiderült, hogy nem és csak egy meglepetés miatt titkolózott.
A lényeg az, hogy a húgom most kórházban fekszik, mert idegösszeomlást kapott. Félek, hogy nagy baj lesz ebből, mert az őrület határán táncol. Folyton arról motyog, hogy mi mindent megtenne, ha kapna egy új esélyt, újabban a majdani gyerekei nevét kezdte el kigondolni. Gyakran vannak hisztérikus rohamai és alig eszik, két hét alatt látványosan fogyott. Szakemberek kezelik, szerintük mi nem tudunk segíteni rajta, de ezt nem tudom elfogadni. Volt itt valaki hasonló helyzetben?
Nem a házasságát akarom helyrehozni, hanem az egészségét.
Amúgy igen hülyeség volt, de a férje is hibás.
Én nem tartom a férjet hibásnak.
Miért kell rögtön megcsalásra gondolni. A férjem is csinált meglepit, titkolózott is, én meg azt hittem hogy a munkahelyén vagy anyóssal van gáz, és nem akarja nekem elmondani.
Hogy a kérdésre válaszoljak. Törődj vele. Egy idegösszeroppanás nem múlik el olyan gyorsan, mint egy nátha. De a házasságának több mint valószínű: vége.
Részleteket nemtudunk,nem kell rögtön a férjet elitélni..
(volt már itt kérdés,a férj hónapokig titkolózott,későn járt haza,a feleség már válni készült és magában puffogott amikor kiderült hogy a férj maszekol és már nemtudom hova vitte belőle az asszonyt)
Sajnálom a húgodat, valószínűleg az hozná helyre csak, ha a férje megbocsátana neki.
Igazából ezt nem lehet elvárni a férjtől, ha ez volt az utolsó csepp a pohárban akkor nem logikus hogy megbocsásson, ha viszont addig összességében szép volt az életük akkor esetleg beszélhetnél te is a sógoroddal.
A húgodnak adhatsz reményt azzal, hogy megmondod neki, hogy próbálod összehozni újra a férjével. A gyógyuláshoz vetető út első lépcsője az, hogy a beteg újra lásson maga előtt életcélt, amiért érdemes felépülnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!