Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy segítsek a húgomon?

Hogy segítsek a húgomon?

Figyelt kérdés

Kínos történet. A húgom bosszúból megcsalta a férjét, mert a férje elvileg megcsalta, de utólag kiderült, hogy nem és csak egy meglepetés miatt titkolózott.

A lényeg az, hogy a húgom most kórházban fekszik, mert idegösszeomlást kapott. Félek, hogy nagy baj lesz ebből, mert az őrület határán táncol. Folyton arról motyog, hogy mi mindent megtenne, ha kapna egy új esélyt, újabban a majdani gyerekei nevét kezdte el kigondolni. Gyakran vannak hisztérikus rohamai és alig eszik, két hét alatt látványosan fogyott. Szakemberek kezelik, szerintük mi nem tudunk segíteni rajta, de ezt nem tudom elfogadni. Volt itt valaki hasonló helyzetben?

2012. nov. 6. 14:29
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
100%

Benyugtatózzák,mert beteg. Beteg,mert gondolkodás nélkül dugatta meg magát,ahelyett hogy elbeszélget a férjével.

Meg is érdemli.

Ilyenekre megy el a tb...

2012. nov. 7. 08:47
 32/53 anonim ***** válasza:

Szép dolog tőled, hogy a testvéred mellé állsz, és segítesz neki. Pont azért, mert a testvéred, eléggé elfogúlt vagy.

De sajnos egyedül a testvéred a hibás, hogy idáig jutott.

2012. nov. 7. 11:48
 33/53 A kérdező kommentje:

Igen, hibás, de ebbe mi is tönkremegyünk.

Ha az segíthet, akkor beszélek a sógorommal. Nem veszíthet semmit, ha csak hagyja magát kiengesztelni. Ha a húgom nem tartja amit mond (ezt kétlem), akkor még én is nekiverem.

2012. nov. 7. 13:12
 34/53 anonim ***** válasza:
100%

Fogd már fel, hogy a sógorod lezárta magában ezt a kapcsolatot - és jogosan. Ennek a házasságnak vége, ne akard szerencsétlent eröltetni.

Ne vele erölködj, hanem hagyd végre szegényt békén. Elég baj neki, hogy ilyen felesége volt, nem kell még neked is gyötörni.

2012. nov. 7. 13:19
 35/53 A kérdező kommentje:

Beszéltem vele. Azt mondta, hogy ha a húgom egy jó idejig "térden csúszik" előtte, akkor talán, de ehez azonnal abba kell hagynia a "hisztit".

Nem tudom, hogy ezt hogy mondjam el a húgomnak, nem tudom, hogy ezzel javitok, vagy rontok a helyzetén?

2012. nov. 8. 08:52
 36/53 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm, hogy megfogadtad a tanácsom. A húgodnak, amikor egy kicsit normálisabb állapotban van, mondd meg hogy te könyörögtél ki neki egy utolsó esélyt, de ehhez jó ideig "térden kell csúsznia" a férje előtt és azonnal be kell fejeznie a hisztit. Igen, ez azt jelenti hogy jó ideig a házasságukban húgod alárendelt fél lesz, amíg újra rá nem szolgál a bizalomra. Sógorod részéről ez teljesen reális elvárás, egy férfi nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy hagyja magát hülyére venni.

(Én írtam: "Ok megértem hogy haragszol a sógorodra, a kérdés csak az hogy mi a fontosabb számodra: az hogy ne kelljen másnak pitizned, vagy az hogy a húgod felépülésére megragadj egy szalmaszálat.

Ha a sógoroddal sikerül leülni beszélni a témáról, akkor megkérdezheted tőle, hogy mi kell ahhoz hogy húgodnak megbocsásson. Lehet, hogy ő is szeretne megbocsátani (pl. nem biztos hogy a közös vagyon megosztását akarja), csak elvárja, hogy ebben a helyzet a vétkes fél (húgod) Canossát járjon.")

2012. nov. 8. 10:56
 37/53 anonim ***** válasza:
Az orvosokat is megkérdezheted, hogy egy ilyen hír szerintük mit váltana ki. Adna-e neki egy célt a gyógyulásra, mikor mondhatod el neki, vagy csak hogy hogyan tálald neki.
2012. nov. 8. 22:20
 38/53 A kérdező kommentje:
A húgom állapota rohamosan javul, már a férje is meglátogatta. Ilyen hüleséget többé nem csinál, annyi biztos.
2012. nov. 13. 19:47
 39/53 anonim ***** válasza:
Mi újság nálatok, kérdező?
2012. nov. 16. 14:19
 40/53 A kérdező kommentje:
Még kórházban van a húgom, mert ez nem múlik el csak úgy, de minden rendben lesz.
2012. nov. 16. 16:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!