Hogy segítsek anyunak párt találni, vagy jobbá tenni az életét?
Sziasztok!
Azért kérnék segítséget, mert van nekem egy anyukám, aki 3 éves koromban elvált aputól. Jobban mondva apu hagyott el minket. 16 éven át nem volt soha férfi az életünkben, mert azt mondta, nem akarja tönkretenni a gyerekkoromat. Ezt én sosem kértem, viszont neki gyerekkorából rossz emlékei voltak, mert a nevelőapja zaklatta és verte. Most 19 éves vagyok és nagyon sajnálom Őt! Egyszerűen fáj, hogy lemorzsolódtak róla a barátok az évek alatt, mindenkiben csalódott, lemondott mindenről, hogy felneveljen és most rajtam kívül nincs semmije. Nem mutatja, hogy szomorú, csinálja a munkáját, tesz-vesz a kert körül, játszik az állatokkal stb. És velem is sok programot szervez, olyankor elmegyünk vásárolni, moziba, színházba. De félek, hogy mi lesz vele, ha egyszer saját életem lesz, netán családom. Egyre jobban emésztem magam miatta és ha ránézek, mindig elkap valami szomorúság. Kérlek segítsetek, mit tehetnék anyukámmal?
Minél többször pedzegesd a témát, muszáj lesz. Ha nem is pasi, de legalább valami barátnő kelleni fog neki. Már csak azért is, mert ha Neked komoly barátod lesz, netán el is költözöl, meg fog kattanni. Ha meg nem költözöl el, akkor állandóan rajtatok fog csüngeni, és veletek akar menni mindenhová, ha meg nem viszitek, akkor meg fog sértődni.
Ez nagyon nehéz helyzet, de nyitnia kell.
Amikor Édesapám meghalt, Anyukám volt ilyen, hogy csak mi voltunk neki a húgommal. Egy évig bírtuk, állandóan vele kellett lenni, nagyon nehéz volt, bármennyire szeretjük is.
Aztán valahogy lettek barátnői, azokkal elment nyaralni, programokra, és aztán már pasija is lett szerencsére.
Kitartás, okos lány vagy és ügyesen kell kezelned Édesanyádat. Biztos, hogy nagyon szeret téged, és te vagy a mindene.
4 vagyok. Köszönöm.
Teljesen megértelek, és tudod, Anyukád büszke lehet a lányára!!!
Mégis, neked is el kell fogadnod, hogy a TE életed nem az Ő élete. Biztos nehéz volt neki veled, férfi nélkül.
Tudod, amikor én kicsi voltam, és faluról az újonnan saját kezűleg épített városi házunkba költöztünk, akkor még csak áram kellett a beköltözéshez. A vizet Anyukám a sarki kék kútról hordta, vödrönként. Hihetetlen, melegítette minden este a sparhelten, hogy mi fürödni tudjunk. Meg a mosáshoz, márpedig kézzel mosott a drága mindent, mert nem volt mosógép.
Ezt most csak azért mondom el, mert mindenütt vannak nehézségek, nekünk se volt könnyű. Ha mindig erre gondolnék, akkor még mindig a kezét fognám "otthon".
Legyél ott neki, szeresd, és legyél boldog, mert hidd el nekem, hogy Anyukád legnagyobb célja az, hogy a Te életed rendben legyen.
Barátnőid szülei közül nincs valaki anyuka, akivel összejöhetne mozizni? Vagy unokatestvér, sógornő stb.?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!