Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csal a legtöbb férfi?...

Miért csal a legtöbb férfi? Legmélyebb tiszteletem a kivételnek.

Figyelt kérdés
Dekoratív, 30-as éveinek elején járó nő vagyok. Nem vagyok szépségkirálynő, de átlagosan szépnek merem mondani magam. Túl fiatal sem vagyok már, boldog párkapcsolatban élek sőt, gyermekeim is vannak. Elképedek a munkatársaimon. Most kerültem új munkahelyre, és 1 hónap alatt a 2. kisgyermekes, apuka környékezett meg, úgy, hogy semmivel nem bátorítottam őket. A legdurvább eset az előző munkahelyemen volt, ahol egy olyan férfi hajtott rám, akinek akkor 34 hetes várandós volt a felesége. Én kérdeztem tőle, hogy nem szégyenli el magát, mikor otthon van a veszélyeztetett terhes felesége, ő meg ezt csinálja? Akkor komolyan megkérdeztem azt a férfit, hogy miért, de nem tudott rá válaszolna, csak vöröslött a feje. Ugyanezek a férfiak persze több fényképet is kitesznek közösségi oldalakra az asszonyt meg a gyerekeket puszilgatva. Nekem ettől forog a gyomrom...
2012. nov. 5. 15:33
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Ok megértem hogy haragszol a sógorodra, a kérdés csak az hogy mi a fontosabb számodra az hogy a méltóságod ne sérüljön, vagy az hogy a húgod felépülésére megragadj egy szalmaszálat.
2012. nov. 6. 15:19
 32/32 anonim ***** válasza:

Nekem két feleségem volt és bár kedvem és lehetőségem volt hozzá, de egyiket sem csaltam meg. (7 és 16 év)

Árulásnak tartottam.

Sajnos nem egyformán gondolkodunk, mert ők bezzeg igen, ezért is váltunk el.

Azért ehhez mindkét fél szükséges.

Azt magam is tapasztaltam, hogy egy szűkebb körben némi idő után már mindenki volt mindenkivel...

Magam csak a válás után, de nem is mindenkivel, csak néha "hagytam magam" elcsábítani, de ekkor már nem volt benne semmi rossz.

Szóval a kérdést akár vissza is lehet passzolni.

Miért csal a legtöbb nő, legmélyebb tisztelet a kivételnek?

2012. nov. 11. 22:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!