Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csal a legtöbb férfi?...

Miért csal a legtöbb férfi? Legmélyebb tiszteletem a kivételnek.

Figyelt kérdés
Dekoratív, 30-as éveinek elején járó nő vagyok. Nem vagyok szépségkirálynő, de átlagosan szépnek merem mondani magam. Túl fiatal sem vagyok már, boldog párkapcsolatban élek sőt, gyermekeim is vannak. Elképedek a munkatársaimon. Most kerültem új munkahelyre, és 1 hónap alatt a 2. kisgyermekes, apuka környékezett meg, úgy, hogy semmivel nem bátorítottam őket. A legdurvább eset az előző munkahelyemen volt, ahol egy olyan férfi hajtott rám, akinek akkor 34 hetes várandós volt a felesége. Én kérdeztem tőle, hogy nem szégyenli el magát, mikor otthon van a veszélyeztetett terhes felesége, ő meg ezt csinálja? Akkor komolyan megkérdeztem azt a férfit, hogy miért, de nem tudott rá válaszolna, csak vöröslött a feje. Ugyanezek a férfiak persze több fényképet is kitesznek közösségi oldalakra az asszonyt meg a gyerekeket puszilgatva. Nekem ettől forog a gyomrom...
2012. nov. 5. 15:33
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
67%

benned van a hiba ... lennél bányarém, a kutya sem kerülgetne :)

sajnos így vannak összerakva - tényleg tisztelet a kivételnek -, muszáj hódítaniuk ... nem akarják otthagyni a párjuk, mégis ráhajtanak minden jó nőre

2012. nov. 5. 15:40
 2/32 anonim ***** válasza:
9%

egyszerű a válasz, nem kell hozzá 150-es IQ : FÉRFIAK.

Nem létezik hűséges férfi, vagyis lehet,hogy egy darabig az, de házasság és gyerek után mindegyik kivétel nélkül megcsalja a feleségét.

2012. nov. 5. 15:42
 3/32 anonim ***** válasza:
85%

Sajnos a férfi olyan hogy, szép nőnek sutyiba mindig elkapja a derekát

Ilyeneket nekem is szokott mondani anyu, hogy ahol dolgozik javarészt 40%ban férfiak vannak 60%ban nők, na ott hasonlók mennek hogy a nőket fogdossák, munka után megvárják beszélgetni őket, fűzögetik a boldog boldogtalant

Egyszer anyunak is udvarolt egy kis 26 éves sz*rrágó, apu megtudta azt nemsok kellett hogy a beléptető rendszert összene törje a srác, azóta senki nem mer így anyuval kötekedni :)

Meg amúgyis, az ilyen embereket mindenhol kiutálják kiközösítik ha gyerek és feleség mellett ezt csinálja, inkább maradt volna meg szinglinek és akkor udvarolhatna akinek szeretne

20/F

2012. nov. 5. 15:42
 4/32 Bence_ ***** válasza:
31%
Ha otthon nem kötik le őket teljesen akkor a megmaradó energiát vadászatra fordítják.
2012. nov. 5. 15:49
 5/32 anonim ***** válasza:
46%
Ez evolúciósan így alakult ki. Mindig látom, hogy feltesznek ilyen kérdéseket, de utána kell olvasni pl magyarázatot ad ezekre a problémákra Barabara Pease és Allan Pease Miért hazudik a férfi Miért sír a nő? című könyve. Tényleg ne itt tegyetek fel ilyen kérdést mert ahogy látszik egy könyvön keresztül lehetne taglalni a miérteket. Ha érdekel ha érteni akarod őket és "kezelni" az hasonló problémákat akkor ez a könyv pont jó lesz.
2012. nov. 5. 15:49
 6/32 anonim ***** válasza:
60%

Ohh, a kutyának se kellő hozzászóló is beugrott, nem is csoda, hogy kerülnek...aki így kijelent dolgokat , biztos ismeri a bolygó összes férfiját.... ennyi erővel minden nő hisztis ribi aki a pénzre hajt;)

De amúgy általában ezeknek az irodakukac "férfiaknak" csak a kis százaléka mer a szavakon túllépni, a legtöbbje csak felvág. Jól le kell alázni nyilvánosan aztán behúzzák fülüket farkukat. Vagy elküldeni őket rendes munkára, aztán nem lesz erejük ilyesmihez. Nagy valószínűséggel azért mert bele is halnak.

2012. nov. 5. 15:50
 7/32 Bence_ ***** válasza:
77%

Mennyire eltaláltad :) ennyi erővel minden nő hisztis ribi aki a pénzre hajt

Ha nem ismered a nőt akkor sokszor fogod hisztisnek látni.

Igen a nő a biztonságra törekszik. És itt az európai környezetben a pénz a legalkalmasabb erre.

De ez így jó mert a gyerekhez, kell a biztos háttért.

2012. nov. 5. 15:54
 8/32 anonim ***** válasza:
54%
Csak itt nem a gyerek miatt kell a legtöbbnek a pénz...
2012. nov. 5. 16:08
 9/32 anonim ***** válasza:
84%
A férjem mindig azt mondja ez nem férfiakra jellemző vonás. Ez az emberekre jellemző. És így is van. Minden pasihoz kell egy nő is akivel csinálja.
2012. nov. 5. 16:09
 10/32 anonim ***** válasza:
31%

Egyszer élünk, és a szex a viszonylag olcsó legkellemesebb időtöltések közé tartozik, ebben is szórakoztató a változatosság, csak a keresztény hagyományokon alapuló erkölcsiségünk miatt családos embereknek már bizonyos dolgokat nem illik, pedig pont az olyan férfi nem fogja otthagyni a feleségét és gyerekeit, aki néha kostól friss húst is.

A többi hasonlóan szórakoztató változatos időtöltés lényegesen drágább, olykor veszélyesebb is: pl. sportkocsival vagy sportmotorral száguldás, extrém sportok, sportrepülés, hajózás vitorlással vagy motoros yachttal.

2012. nov. 5. 16:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!