Miért csal a legtöbb férfi? Legmélyebb tiszteletem a
kivételnek.
Figyelt kérdés
Dekoratív, 30-as éveinek elején járó nő vagyok. Nem vagyok szépségkirálynő, de átlagosan szépnek merem mondani magam. Túl fiatal sem vagyok már, boldog párkapcsolatban élek sőt, gyermekeim is vannak. Elképedek a munkatársaimon. Most kerültem új munkahelyre, és 1 hónap alatt a 2. kisgyermekes, apuka környékezett meg, úgy, hogy semmivel nem bátorítottam őket. A legdurvább eset az előző munkahelyemen volt, ahol egy olyan férfi hajtott rám, akinek akkor 34 hetes várandós volt a felesége. Én kérdeztem tőle, hogy nem szégyenli el magát, mikor otthon van a veszélyeztetett terhes felesége, ő meg ezt csinálja? Akkor komolyan megkérdeztem azt a férfit, hogy miért, de nem tudott rá válaszolna, csak vöröslött a feje. Ugyanezek a férfiak persze több fényképet is kitesznek közösségi oldalakra az asszonyt meg a gyerekeket puszilgatva. Nekem ettől forog a gyomrom...
Sajnos valóban sok az IQ-light, selejtes, fas.zkalap, aki megcsalja a párját... De nem mindenki ilyen puhap.öcs!
Azért csalnak, mert halvány fogalmuk sincs, hogy mit jelent FÉRFINAK lenni...valódinak... akik csalnak, azok leragadtak a fa.szt hordok a nacimban, ezért minden nőbe megmártogatom, ha kedvem tartja. mert hát ez benne van az ösztöneimben....szarságot nyomatja...sajnos selejtek, ennyi! nincs mit tenni velük...bár ötletem az lenne...de sajnos még nem állították vissza a halálbüntetést...
2012. nov. 5. 16:33
12/32 anonim válasza:
9-es csak tudod, azok a nők valszeg szinglik, de látom sötét vagy.
2012. nov. 5. 16:47
13/32 anonim válasza:
Erre lenne egy nagyon egyszerű megoldás, valami olyasmi hogy ha a férfi megcsalja a nőt akkor lecsapják neki, ha pedig a nő csinálja ezt akkor meg bevarrják nekik.
De ezt nemhinném hogy beíktatnák.
2012. nov. 5. 16:48
14/32 anonim válasza:
Kérlek hogy ezeket ne nevezzétek férfinak! Ezek a lények valahol a csótány és egy egysejtű lény között mozognak akiket örömmel és lelkiismeret furdalás nélkül taposok szét.
2012. nov. 5. 16:53
15/32 Bence_ válasza:
Másik embert azért eltaposni mert félre lépet?
Ez arra a három emberre tartozik akik benne vannak.
2012. nov. 5. 17:04
16/32 anonim válasza:
ma 16:33
én azért kiterjeszteném még azt az ítéletet pár primitív emberre....és azt üzenném többek közt neked is, hogy tartós tejet már ne vegyél.
2012. nov. 5. 18:10
17/32 anonim válasza:
Nekem is most volt egy munkatársam, aki annak ellenére, hogy házas és gyereke is van, egész nap ott lógott a sarkamban és csak a szexről tudott dumálni. Annyira elfajult a dolog, hogy az összes többi munkatársam azt hitte, van köztünk valami. Pedig egyáltalán nincsen. Ha hagytam volna magam már biztos rám mászott volna, vagy nem tudom. Lehet neki is csak a szája járt...
2012. nov. 5. 18:12
18/32 anonim válasza:
A halálbüntetéssel kapcsolatban lenne egy kis észrevételem. Egyrészt persze hülyeség, másrészt viszont nagyon kíváncsi lennék, ha mindenki meghalna, aki félrelépett, akkor ki maradna a végén és mekkora lenne a nemek aránya. :)
2012. nov. 5. 18:22
19/32 anonim válasza:
Ezt azért is írom, mert pl. peteéréskor a nők java része egyszerűen megbolondul és rengetegen közülük meg is csalják ilyenkor a párjukat, majd másnap úgy tesznek, mintha mi sem történt volna. Az csak a külső látszat, hogy a férfiak a javíthatatlan szoknyavadászok és a nők az ájtatos szüzek.
2012. nov. 5. 18:24
20/32 anonim válasza:
Ez jellem kérdése, nem az illető nemétől függ.
Ahol dolgozom, senki nem próbál senkit felszedni, szolidabb ismerkedési próbálkozást szinglik között láttam csak.
Ahol a munkahelyen ennyire megy a nők után koslatás, az milyen munkahely? Gyár, szalagmunkásokkal?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!