Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csal a legtöbb férfi?...

Miért csal a legtöbb férfi? Legmélyebb tiszteletem a kivételnek.

Figyelt kérdés
Dekoratív, 30-as éveinek elején járó nő vagyok. Nem vagyok szépségkirálynő, de átlagosan szépnek merem mondani magam. Túl fiatal sem vagyok már, boldog párkapcsolatban élek sőt, gyermekeim is vannak. Elképedek a munkatársaimon. Most kerültem új munkahelyre, és 1 hónap alatt a 2. kisgyermekes, apuka környékezett meg, úgy, hogy semmivel nem bátorítottam őket. A legdurvább eset az előző munkahelyemen volt, ahol egy olyan férfi hajtott rám, akinek akkor 34 hetes várandós volt a felesége. Én kérdeztem tőle, hogy nem szégyenli el magát, mikor otthon van a veszélyeztetett terhes felesége, ő meg ezt csinálja? Akkor komolyan megkérdeztem azt a férfit, hogy miért, de nem tudott rá válaszolna, csak vöröslött a feje. Ugyanezek a férfiak persze több fényképet is kitesznek közösségi oldalakra az asszonyt meg a gyerekeket puszilgatva. Nekem ettől forog a gyomrom...
2012. nov. 5. 15:33
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy én is ezt látom a környezetemben, sőt, nekem is volt ilyen párom.

Jó apám is csalta anyám, ő sajnos már elhunyt, most a barátnőjét csalja. Mondjuk a nő is csalja apám, de ami a legdurvább: egy házas férfival, ahol a gyerek úton van!!!

Annyira undorodom néha az emberektől, remélem, hogy vannak még normálisak, mert félelmetes, hogy ennyire nem lehet egy életre alapozni a másik félre, mert a nemi vágyaik ilyen fontosak...

2012. nov. 5. 19:15
 22/32 anonim ***** válasza:

17:04

Ha a 3 fél közül 1uik a barátnőd akit egy 50 éves pasi meg akar dugni a felesége háta mögött, akkor rád is tartozik, és akkor máris 4 ember.

avagy ha a csaj kivel össze szeretnél jönni távolságtartó veled, mert az ilyen férgek kihasználták, az is rád tartozik.

Nem kell burokban élni!

2012. nov. 5. 19:55
 23/32 anonim ***** válasza:
#21 ", mert félelmetes, hogy ennyire nem lehet egy életre alapozni a másik félre, mert a nemi vágyaik ilyen fontosak..." - szerintem fordítva látod a dolgot, én azt látom, hogy pont te kezeled valamiféle kiemelkedő, egyedi státuszban a szexualitást. Amíg az, akinek egy soron van instant örömszerzés címszóval a jó ebéd és a jó szex, az a mással szexelt is rokonnak fogja látni a mással ebédellel, és nem az állandó kapcsolatát alapjaiban megrengető sorskérdést fog látni abban, ha a párjának hébekorba van egy jó éjszakája más társaságában.
2012. nov. 5. 23:23
 24/32 anonim ***** válasza:
19%

Ezzel én is egyetértek. Sok olyan férfi van, aki szexel más nővel is néha a párján kívül, de ettől még szereti a feleségét és a gyerekeit is.

ez igazából a keresztény kultúrkör marhasága, rákényszerítik mindne emberre, függetlenül attól, hogy ő mit szeretne. Más kultúrákban nincs ez és állítom, hogy sokkal jobban működnek. azt hiszem, az eszkimóknál és egyes csendes-óceániai népeknél a vendégszeretet jele, hogy a férj felajánlja a feleségét a vendégének és ez a világ legtermészetesebb dolga ott.

Itt Európában ezzel szemben még mindig élnek a dogmák, amikkel rengeteg ember életét keserítik meg.

Egyébként pedig már eleve ott hibádzik az elmélet, hogy megkülönböztet embereket. Óriási kettős mérce van ebben az ügyben. Vannak pl. olyan fickók, akikkel szeretnek lefeküdni a nők. Ők azt csinálhatnak, amit csak aakrnak. Ellenben, ha egy átlagember akár csak egyszer is félrelép, a legaljasabb féreg a világon, míg pl. egy gazdag fickónak ez meg van engedve.

2012. nov. 5. 23:32
 25/32 anonim ***** válasza:

tegnap 19:14

pont hogy a szalagmunkások nem ilyen mocskosak, hogy kikezdnek másokkal, mivel nagy a valószínűsége, hogy a családért dolgozik heti 50 órában minimálbérért....a többi kis homigép meg nyomatja a dumáját....de kinek a szája nagy...

2012. nov. 6. 08:31
 26/32 anonim ***** válasza:

18:10-es magadra vetted? húha...akkor bizony te is csak egy selejtes hűtlen áruló lehetsz...

valaki más meg írta, hogy ha visszaállítanák a hűtlenségre a halálbüntetést, ki maradna életben...

én biztosan. sőt, a legtöbb ismerősöm is... nem tudom, biztos sz.ar körökben mozoghatsz, ha csak selejtekkel vagy körülvéve... de tudod...zsák a foltját, mindig megtalálja... ;)

2012. nov. 6. 08:34
 27/32 anonim ***** válasza:
35%

Utolsó, ez nézőpont kérdése, nekem pl. a vaskalapos konzervatívokat, "rendpártiakat", "értékelvűeket", "zérótoleránsokat" van hajlamom selejtesnek tekinteni... bár az mondjuk eszembe sem jutott eddig, hogy halállal büntessem őket...

Egyébként nem értem, hogy mit kell ezen a megcsaláson lovagolni napi 20 kérdés erejéig, ahol az őskonzervatív keménymag lehúz mindenkit, akinél ez nem azonnali szakításra indok. Most őszintén, milyen égbekiáltó szörnyű veszteség ér, ha a párodnak mással is lesz egy jó délutánja???

2012. nov. 6. 08:44
 28/32 anonim ***** válasza:
0%

Az, hogy mennyire probléma mással dugni, megegyezés kérdése.

Hát jó, engem nem érdekel, hogy másoknak nem férfi az, aki félre akar lépni, de a hormonális késztetéseinket nem magunknak választjuk, csak azt, hogy ezt kiéljük-e vagy sem. Nagyon egyszerű helyzetben van az, akinek valóban eszébe sem jut mással.

A magam részéről én nem akarok korlátozni senkit, attól, hogy megtiltom a megcsalást, még meg fogja tenni, ha akarja és el is hagy, ha úgy érzi. Az összetartozást valami másra alapozom, nem öröm együtt lenni úgy valakivel, hogy csak a félelem meg a tiltás miatt hűséges, aztán ha engedném, akkor dugna mással, hát menjen, csinálja és majd meglátjuk...

2012. nov. 6. 10:08
 29/32 anonim ***** válasza:

A kolléganőm épp most csalja a férjét, én tudom, és még egy lány.

A nők is csalnak, csak ezzel nem dicsekszenek.

Egykutya!

Aki csalni akar, megcsalja, ha nő, ha férfi!

2012. nov. 6. 12:42
 30/32 A kérdező kommentje:

Én utoljára az egyetemi éveim kezdetén, diákmunkásként dolgoztam szalagmunkán. Hát ott nemigen volt idő "barátkozni", pont a feszített szalagmunka miatt. Nagyon rosszindulatú volt ez a megjegyzés...

Neves multinál dolgozom, azelőtt pedig a gyógyszeriparban, orvosok között...

2012. nov. 6. 14:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!