Hogy verjek ki a fejemből egy nős embert, akit szeretek?
Ehhez két ember kell. "Ha egyszerre két embert szeretsz, válaszd a másodikat, mert ha az elsőt igazán szeretted volna, nem szerettél volna bele a másodikba."
Ne érezz bűntudatot emiatt, hisz kettőn áll a vásár...
Neked nem kell, hogy bűntudatod legyen, ő házas, nem te. És ha te nem vagy, akkor mással csalja meg a feleségét.
Én hasonló helyzetben voltam csak, a srácnak barátnője volt, nem felesége, és nem történt köztünk semmi (azt hiszem, akkor ki is ábrándultam volna belőle, mert nem tetszenek a hűtlen pasik), nem foglalkoztam vele és elmúlt magától. Ehhez persze kellett némi önuralom, tehát a "megnézem facebookon és sírok a közös képeiken", "rákeresek google-n", satöbbit le kell küzdeni. Másfél évbe telt, amire túljutottam rajta, de nálam eleve lassan megy az ilyesmi, másoknak gyorsabban is mehet, ha szerencsések.
Ja, és foglald le magad valami mással, kezdj új hobbiba, sportba stb., menj tanfolyamra, ilyesmi. Másik országba költözni már egy igen jó kezdet (én csak másik városba mentem).
legyél erős ,sajnos nekem is volt ilyen kalandom csak én pasiként voltam szeretője egy férjes asszonynak ,nagyon csúnya vége lett.
Ebből a dologból csak rosszul jöhetsz ki ,max nagyon nagy szerencsével tudsz belőle "profitálni"
Lépj ki belőle te és ne nézz vissza .
Úgy zártam le ,hogy ami vele kapcsolatos azt mindent kitöröltem mail,telefon,...stb egy nap eldöntöttem és azóta ha keres nem ismerem a számát a leveleit ,üziket olvasás nélkül törlöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!