Hogy verjek ki a fejemből egy nős embert, akit szeretek?
Figyelt kérdés
Biztos sokan megköveznek most ezért, de beleszerettem egy olyan férfiba, akinek felesége, gyermekei vannak. Hónapokig küzdöttem ellene, ő a maga részéről (tudom ez a nős férfiak szövege) azt meséli, h nem boldog a házassága. Szex egyetlen egyszer volt közöttünk, de már ettől is szemétnek érzem magam. De ez engem már nem is érdekel,valóban az vagyok, a bűntudattal talán meg tudok küzdeni. Pár hónapja elköltöztem európa másik végébe, csak hogy biztosan megszakadjon a kapcsolat, szerintem látni sem fogom többé, de annyira nagyon szeretem még így is :( És az a baj, hogy emiatt fel is szoktam vele venni a kapcsolatot. Tudom, hogy ez nagyon rossz, és nekem kell változtatni, de nem nagyon megy. Volt már más is ilyen helyzetben? hogyan zárta le?2012. okt. 28. 22:57
11/12 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok, drukkoljatok nekem, hogy legyek végre erős!! Sokat segítettek a tanácsok is, igyekszem felnőni és lezárni. Köszönöm a válaszokat!
2012. okt. 29. 23:24
12/12 (Z) válasza:
Sehogy se verd ki a fejedből! Butaság ez a "csalja a feleségét vagy férjét" szöveg, sokkal több ennél egy emberi élet! Miért gondoljátok, hogy a "megcsalás"-nak nevezett hülyeség jelentősebb, mint az egymás szeretete? Keresitek az igazit, s azt meg nem hiszitek el, hogy esetleg épp most találtátok meg? Ezért nem akar senki házasodni vagy férjhez menni, mert attól kezdve vége a szabadságának ... Aki kisajátít egy embert, az önző, s nem szeret igazán, hisz korlátozza szabadságában, rabszolgát csinál belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!