Kitettek a "szégyenfalra" Tényleg ezt érdemeltem?
Emlékszem egy-két hete már írtál ezen az oldalon a gyerekkel kapcsolatban, ugyanezzel a problémával, csak akkor még nem tudta az anyuka, hogy te mit gondolsz. Akkor is, most is mondom, az anyukával kellett volna megbeszélned a gyerek köhögését. Nem pedig légzésfunkció vizsgálatot kezdeményezni az anyuka hátamögött. S hogy az anyukát hibáztatod a gyerek köhögéséért és ezt az apuával úgy meg, hogy a gyerek hallja, nem túl helyes. Gondolom akkor ezt a problémát nem csak velünk osztottad meg. Esetleg vannak olyan közös ismerőseitek is, akik hallották tőled a történetet és visszamondták. Nekem ez a mostani kérdésed, csak hab a tortán. :[
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__dohanyzas__346502-mi..
Szép lenne az aggódásod, ha ezek a mondatok nem lennének ott:
Egyébként ha a kicsit beteggé teszik, az unokám biztos nem hagyná náluk. A gyereknek joga van az egészséges élethez bárki neveli is!
A COPD azért nem egy olyan betegség amit a gyerekorvos ne venne észre, ha a gyerekre ráhallgat. Jellemzői:# Érdes, időnként "húzós" (spasztikus) légzés.
Gyakori köhögés, kezdetben főleg ébredés után, később egész nap.Fokozott nyáktermelés, bő köpetürítés.Légszomj, zihálás, különösen fizikai aktivitás, sportolás közben.Gyakori légúti fertőzésekMellkasi szorító érzés (kevésbé erős és ijesztő, mint a szív rossz vérellátása során jelentkező mellkasi fájdalom). A éjszakai köhögőroham pedig inkább fertőzésre utal esetleg allergiás is lehet a gyerek.
Szerintem Ön intelligensebb(ez a leveléből is kiderült,itt is finoman fogalmazott az illetőkről,velük ellentétben /az iwiwen/).Nem hinném,hogy a bocsánatkérésen túl bármi mást tennie kellene.Érthető,hogy félti az unokáját,az anyukának is ezt kellene tenni.Én sem dohányzom(régebben alkalmi dohányos voltam,akkor annyira nem zavart),körülöttem mindíg dohányoztak,és mára már nagyon zavar több szempontból is-persze ezt a dohányosok nehezen értik meg.Nem vagyok az a nagy anti-dohányos,dohányellenes,de tény,hogy nagyon zavaró tud lenni amellett hogy káros is.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!