Mivel erdemeltem ki ezt a ferjemtol?
Szombaton lagziba vagyunk hivva az unokatestverenek s ma nem tudtam reggelibe felkellni az agybol mert h terhes vagyok (8 dik honap) es megkertem a ferjemet h vegyen nekem ruhat el is mondtam hova menjen mert a tegnap felre rakattam ruhat, es hogy ma hozza el. Erre fel O elment a turkaloba es vett nekem onnan olcso ruhat amit meg fel sem veszek soha, nagyon osszevesztunk erre fel megfogta a ruhakat es egy zsakba rakta majd fel rakta a padlasra s mondta h meg felveszed te szombaton ezt a ruhat. Nem tudom most mar mit akar tolem h azt vegyem fel ami ocska vagy azt vegyem fel ami elegans.
A szomszedasszony vegul elhozta a ruhat nekem amit eldugtam h ne lassa mert meg igerte h azt osszevagja ha meglassa rajtam
Most mit tegyek jon a lagzi is es egy utolso keregetonek kell feloltozzek vagy inkabb ne menjek el.
1. ha a kerdes em fake a valasz valj el.
2. miert akarsz neki gyereket szulni?
Ne mutasd meg neki a ruhát,én a helyedben nem is beszélnék vele egyáltalán.
Elég fura egy ember lehet a férjed.
Szombaton pedig igenis az elegáns ruhád vedd fel, és ami a legfontosabb: érzed jól magad!
Hát én is kiakadnék ezen, mert ha drágálja a ruhát akkor azt megleht mondani.
ha viszont megengedhetitek a ruhát csak ilyen bunkó volt akkor én nem mennék el, ennyi, de velem ilyet nem tenne, mert mi ilyen esemény elött megbeszéljük mire mennit kell költenünk stb... vagy is tugyuk ha kell egy új ing, vagy ruha, cipö stb...
Én ezt nem értem,8hónapos terhes a felesége és így bánik vele? Jó lehet hogy drága az a ruha de akkor menjen haza és mondja azt hogy ennyi pénzünk nincs,nézz egy másikat szivem...nem? Nem hogy még fenyegetőzik hogy szétvágja meg ilyenek...és ha egy ilyen veszekedés megárt a babádnak? teszem azt előbb jön? Akkor ki lesz a hibás? A ruha?
Mindig ilyen volt amúgy?
Szerintem már rossz szájízzel vennéd fel a ruhát.Ha nem állnak olyan közel hozzád akkor szerintem ne menj el.Vagy kategorikusan mond meg a férjednek,hogy igenis felveszed a ruhát.
Én a 9.hónapban nem mentem el egy esküvőre.(párom olyan rokona esküvője volt akinek eddig csak a hírét hallottam)Mondjuk én úgy voltam vele,hogy arra a pár órára nem adok ki egy rakat pénzt csini ruhára.
Maganak minden ujjat vett s nekem vett turkalost
Minek szulok ilyen embernek jo kerdes talan azert mert 2 eve hazasok vagyunk es az utolso egy hoapban furcsan viselkedik de azonkivul senkiert nem hagynal el nagyon jo ember (nem iszik, nem cigizik, nem kavezik es meg sok jo tulajdonsagai vannak) pl azert es mar itt az ideje egy gyereknek
Szegénykém, nagyon nem irigyellek. :( Mondanám, hogy gyorsan vállj el az ilyen embertől, nehogy később még rosszabb legyen, de gondolom, hogy nem egyszerű, ráadásul ott a baba. Egyedül biztos szörnyen nehéz lenne vele. Csak félek, hogy agresszív lesz a későbbiekben, és akkor még nehezebb lesz elvállnod. Bár tudnék tanácsot adni. :(
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!