Mivel erdemeltem ki ezt a ferjemtol?
Szombaton lagziba vagyunk hivva az unokatestverenek s ma nem tudtam reggelibe felkellni az agybol mert h terhes vagyok (8 dik honap) es megkertem a ferjemet h vegyen nekem ruhat el is mondtam hova menjen mert a tegnap felre rakattam ruhat, es hogy ma hozza el. Erre fel O elment a turkaloba es vett nekem onnan olcso ruhat amit meg fel sem veszek soha, nagyon osszevesztunk erre fel megfogta a ruhakat es egy zsakba rakta majd fel rakta a padlasra s mondta h meg felveszed te szombaton ezt a ruhat. Nem tudom most mar mit akar tolem h azt vegyem fel ami ocska vagy azt vegyem fel ami elegans.
A szomszedasszony vegul elhozta a ruhat nekem amit eldugtam h ne lassa mert meg igerte h azt osszevagja ha meglassa rajtam
Most mit tegyek jon a lagzi is es egy utolso keregetonek kell feloltozzek vagy inkabb ne menjek el.
Kedves Kérdező!
Jobb, ha tudod, hogy ez az ELSŐ ESET, de követni fogja a következő...
Majd amikor otthon leszel a kicsivel, a legkiszolgáltatottabb helyzetben, "az ő pénzén"...
Majd amikor kiszámolja neked a háztartásra való pénzt és naponta elszámoltat, mit vettél és miért?...
Majd amikor minden percedről elszámoltat : mit csináltál egész nap (naná, mostál, főztél, takarítottál, pelenkáztál, szoptattál szakadásig, de ez neki majd SEMMI lesz)...
Ha most nem engedett új szép ruhát venni, már előre látszik, hogy akkor majd méginkább nem vehetsz majd magadnak 1 bugyit sem "az ő pénzén"...
Most kellene kikérned magadnak ezt a viselkedést, mert ha most EZT hagyod, várhatod, hogy ezután naponta fog megalázni és visszaélni a kiszolgáltatott helyzeteddel!
ÍGY akarsz élni??? :-[
Addig értem, hogy nem vagy magyar és azért írsz ilyen furán, nade a "pofáztok ide" kifejezés sem a szép magyarság jele ám, azt viszont sikerült leírnod.
Na.
1, Ha neked jó így a helyzet, akkor maradj az uraddal. Igazad van, mi itt könnyen huhogunk, pláne, ha valaki megkérdez bennünket. Ha meg nem kíváncsi a "pofázásunkra" akkor nem értem minek kérdez.
2, Igazad van, ez egy jó ember. Turis ruhában húzza el az utolsó idős feleségét egy családi buliba. Veszi a fáradtságot, hogy zsákba rakja a ruháit és felvigye a padra, nehogy már még olyan helyre tegye, ahonnan az a kismama elő is tudja szedni.
Még jó hogy te ehhez az áldott emberhez hozzámentél, különben én csapnék le rá!
Viccet félretéve: minek kérdeztél minket, ha utána meg pofázásnak minősíted a véleményeket?
Vedd fel szépen az urad által vett maskara turis ruhát és menjél el vele abba a bálba.
Nem tudom hogy miert erdemelted ki ezt a viselkedest a ferjedtol. De, lehet hogy te mar a 8 honap alatt ossze-vissza vasarolgattal. Ez konnyen lehet. Mert sokszor en csak mosolygok, hogy egyesek milyen felesleges dolgokat megbirnak venni. Es most nem arrol van szo, hogy ami nekem felesleges az masnak hasznos.
Szoval lehet hogy a ferjed besokkalt mar az orokos vasarolgatasaidtol. En nem tudom, de erre gondoltam.
Gondolta, csak hogy egyszer felvedd azt a ruhat amit kineztel magadnak, nem eri meg. Es ha mar elment erte a boltba, akkor szerintem csak azert nem vette meg, mert nem tetszett neki.
Mondjuk a turibol nem tudom hogy milyen terheseknek valo elegans ruhat talalt, mert azt azert nem olyan konnyu talalni.
Lehet hogy csak par ruhat gyorsan osszevalogatott nagyobb meretekbol es gondolta ezek jok lesznek?
Felesleges leszolni a turkalokat. En a legtobb ruhankat ott veszem meg, de csak markasat, jo minoseget. (Dorothy Perkins, Mexx, Next...stb. )csak hogy parat emlitsek.
Szerintem nyugiba, de nem megalazkodoan beszeld meg a ferjeddel hogy rosszul esett amit muvelt.
Es vedd fel a szep ruhadat, es persze hogy elmesz a buliba, meg szep!:)))))
egyesek kepesek lennetek egy kis rosz dologert mar a valo perre gondolni nem semmik vagytok
Ha jol bele gondol a no neki kell elturje a ferje hulyesegeit minden megalaztatast mert h no de egyesek nem viselik el inkabb egy ruha miatt elvalnak mert h nem tetszett a turkalobol valo.
Onnan oltoztunk mindig mert jobb a turkalobol oltozni mert masnap nem latod masokon azt a ruhat amit vettel magadnak
ez az elet ez megbocsajthato mert ez az elso rosz tette de valahol elkell kezdeni mindent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!