Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel erdemeltem ki ezt a...

Mivel erdemeltem ki ezt a ferjemtol?

Figyelt kérdés

Szombaton lagziba vagyunk hivva az unokatestverenek s ma nem tudtam reggelibe felkellni az agybol mert h terhes vagyok (8 dik honap) es megkertem a ferjemet h vegyen nekem ruhat el is mondtam hova menjen mert a tegnap felre rakattam ruhat, es hogy ma hozza el. Erre fel O elment a turkaloba es vett nekem onnan olcso ruhat amit meg fel sem veszek soha, nagyon osszevesztunk erre fel megfogta a ruhakat es egy zsakba rakta majd fel rakta a padlasra s mondta h meg felveszed te szombaton ezt a ruhat. Nem tudom most mar mit akar tolem h azt vegyem fel ami ocska vagy azt vegyem fel ami elegans.

A szomszedasszony vegul elhozta a ruhat nekem amit eldugtam h ne lassa mert meg igerte h azt osszevagja ha meglassa rajtam

Most mit tegyek jon a lagzi is es egy utolso keregetonek kell feloltozzek vagy inkabb ne menjek el.

2009. jún. 24. 12:57
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
93%

13:17-esnek most nem nyelvi tesztről van szó, hanem segítséget kért a kérdező. Más szemében meg te vagy a buta. A nagymamám írni sem tudott, mégis ő volt a legjobb ember akit valaha ismertem.. Lehet magadba kellene nézned!

KEdves kérdező!

NEm tudom, hogy nekem ezek után lenne-e kedvem egyáltalán a bulihoz .. nemcsak azért mert babát várok, de talán elgondolkozna, hogy mekkora hibát követett el. És lehet le kellene ülnöd beszélni, mert itt nem csak a ruháról van szó..hanem arról ahogy veled viselkedik..

2009. jún. 24. 13:22
 12/42 anonim ***** válasza:
90%
A férjed gáz.
2009. jún. 24. 13:27
 13/42 anonim ***** válasza:
91%

Ez azért elég súlyos... :[

Én ilyet akkor sem tűrnék el, ha nem lennék terhes, de a te helyzetedben egy ilyen viselkedés 100x súlyosabb!!!

Tudja nagyon jól, hogy egy várandós kismamának minden idegeskedés ártalmas, 8.hónapban sokkal nehezebb a mozgás, több segítségre lenne szükséged, az ő gyerekét várod!!! 8-[

Egy terhes kismama sokkal érzékenyebb, a nagy pocakkal sokkal fontosabb neki, hogy csinosnak érezze magát, amikor amúgy is padlón van az ember, egy bálnának érzi magát ilyenkor minden anyuka...

Én tuti összapakoltam volna azonnal, ahogy kirakta a turizott ruhát... Visszaköltöznék a szüleimhez, gondolkozzon ez a szemétláda, mit lehet és mit nem lehet csinálni!

Az is tuti, hogy nem mennék el arra az esküvőre ezután, történjen bármi.

De az esetet MOST azonnal elmesélném az anyjának, apjának, hadd szégyelljék magukat, hogy milyen a fiúk, ők nevelték erre???

Nagyon sajnállak...

És ne tűrd el, hogy megalázzon!!! :-[[

Tényleg nem ezt érdemled!

2009. jún. 24. 13:39
 14/42 anonim ***** válasza:
78%
én keresnék egy jo pasast, felöltöznék a csinos ruhába aztán mondanám hogy ott találkozunk. aztán azthiszem jol meglepődne. vagy vedd fel azt a ruhát legyél ápolatlan és lagzin majd mond mindenkinek mikor melletted van a férjed hangosan hogy bocsánat hogy igy nézek ki de a férjem ezt erőszakolta rám
2009. jún. 24. 13:40
 15/42 anonim ***** válasza:
20%
Tanulj meg helyesen írni.
2009. jún. 24. 13:42
 16/42 anonim ***** válasza:
78%

Azért vagy butácska,mert a férjed ilyen megalázóan viselkedik veled,mintha a lábtörlője lennél,ráadásul ugy,hogy az ő gyerekével vagy terhes-te meg hagyod. Azért szülsz neki gyereket,mert itt az ideje,és nem kv-zik. Itt nem a tájszólással,meg a helyesírással van a gond..

Egy szó mitn száz: miért tűröd el ezt bárkinek is? Hogy igy beszéljen veled,mint egy kutyával:-(

2009. jún. 24. 13:45
 17/42 A kérdező kommentje:

nem hagyom el es nem megyek massal es nem valok el hogy tudtok ilyeneket ajanlani csinaljatok ti h valjatok el kinek fogok en majd kelleni 8 honapos pocival vagy egy kis gyerekkel erre valaszljatok

konyen pofaztok be ide mert nem ti vagytok ebben a helyzetben

6 eve vagyunk egyutt abbol 2 eve hazasok ez az elso ilyen "hulyesege" amit csinal

koszonom a valaszokat

2009. jún. 24. 13:49
 18/42 A kérdező kommentje:

Milyen baj van a helyesirassal. nem ertem mit kell azzal foglalkozni nem a helyesirasi szabalyokhoz irtam ki a kerdeseket es azt kerdezem h helyesse igy le irva hanem segitseget kertem

nem vagyok tapos magyar lehet azert nem erted az irasomat

2009. jún. 24. 13:51
 19/42 anonim ***** válasza:
91%

Sajnos egyetertek az utolsoval. Tudod... en ezt nem neveznem furcsa viselkedesnek ez eleg gyenge kifejezes,hanem a parod egy onzo bunko es en tobb mint valoszinunek tartom,h nem ez volt az elso ilyen huzasa. Hat ha velem igy viselkedne vki en nem irnek olyat,h nem hagynam el senkiert, csak az a baj,h mivel igy kitartasz mellette es ennek ellenere is szereted es nem allsz ki magadert,akkor mi hiaba irjuk,h allj a sarkadra, mert ugysem fogsz,max evekkel kesobb,mikor ennel meg 100-szor rosszabb lesz a helyzet.

- viszont azt nem ertem,h miert nem vetted meg tegnap? Elkerulhetted volna ezt az egesz cecot!

2009. jún. 24. 13:54
 20/42 anonim ***** válasza:
92%

A 13.49-es hozzaszolasodra:

Megis mit varsz, mit tegyunk??????????????????

Te panaszkodsz vmi miatt,ami egy kivulallo szamara megengedhetetlen es realis tanacsot adnak te meg lehurrogod oket???

Akkor kerj bocsanatot a ferjedtol, menj fel a padlasra a turis ruhaert es menj abba!

2009. jún. 24. 13:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!