Mivel erdemeltem ki ezt a ferjemtol?
Szombaton lagziba vagyunk hivva az unokatestverenek s ma nem tudtam reggelibe felkellni az agybol mert h terhes vagyok (8 dik honap) es megkertem a ferjemet h vegyen nekem ruhat el is mondtam hova menjen mert a tegnap felre rakattam ruhat, es hogy ma hozza el. Erre fel O elment a turkaloba es vett nekem onnan olcso ruhat amit meg fel sem veszek soha, nagyon osszevesztunk erre fel megfogta a ruhakat es egy zsakba rakta majd fel rakta a padlasra s mondta h meg felveszed te szombaton ezt a ruhat. Nem tudom most mar mit akar tolem h azt vegyem fel ami ocska vagy azt vegyem fel ami elegans.
A szomszedasszony vegul elhozta a ruhat nekem amit eldugtam h ne lassa mert meg igerte h azt osszevagja ha meglassa rajtam
Most mit tegyek jon a lagzi is es egy utolso keregetonek kell feloltozzek vagy inkabb ne menjek el.
Na MOST én is azt mondom hogy butácska vagy...A stílus és ahogy lehurrogod a neked jót akarókat,és belepofázásnak minősíted a talán túlzó,de mindenképp jót akaró tanácsokat...csak most gondolkodtam el,hisz a kérdésed nem is ez volt,hanem hogy most akkor melyik ruhát vedd fel.Nos ha békét akarsz akkor a turist.úgyis onnan öltöztök,legalább nem lesz furcsa érzés(de akkor miért mondtad,hogy koldusnak néznél ki benne? Hisz eddig is olyanokban jártál)
Nem kell elválni,jó ember az.Kicsit arrogáns,kicsit önző,de a TIÉD ...
azt már meg sem merem kérdezni,mi az hogy "nem vagyok tápos magyar".
Nem az a baj,hogy turiból öltözöl,hanem az,hogy beolvasol olyanoknak akik segíteni akartak!!!
Hát tudod a férjednél meg valószínű,hogy ezzel érdemelted ki!
Tápos magyar??? fasza... de mégis kíváncsi vagy a tápos magyarok válaszára?
Tudod mit, szerintem megérdemled,ha a férjed így viselkedik veled, pláne,ha ezt a hangnemet nyújtod neki is,mint az itteni válaszolóknak!
Szerintem a baba érkezésének közeledtével a férjed kicsit pánikol az anyagi jólétetek miatt és lehet azért viselkedett így. Egy nyugodt pillanatban ülj le és beszéld meg Vele, hogy miért történt mindez.
Azokra meg ne is hallgass, aki írja, hogy hagyd el, válj el, stb. pont ez a baj a mai világban, hogy mindenki minden pici dologért elválik, aztán meg tátott szájjal megy a hüledezés, hogy Úristen a házasságok fele tönkremegy!
Hát b.ssza meg, pont az ilyen okosok miatt. Ahogy írtad szereted a férjed és nem ilyen, akkor meg ne aggódj. Szerintem menjetek és mulassatok. Ne öltözz csórinak, vedd fel a szép ruhádat és légy Te a legszebb kismami! :)
Sok boldogságot!!
(szintén kismami)
Szerintem legyél erős nő,és állj ki magadért,de azért azt is megmondhatod neki h te nagyon szereted őt,de nem ilyennek ismerted meg,és szeretnéd ha változtatna ezen a viselkedésén.Ha tényleg olyan jó ember ahogy mondtad,akkor meg fogja érteni.
sok sikert :-)
Az, hogy nem iszik, nem azt jelenti, hogy jó ember. A nemivás alapvető követelmény. Amit most művelt veled, az megalázó. És igenis mondd meg neki, hogy ezt nem tűröd. Egyetértek a 13.39-es íróval.
Ez nem egy "kis rossz dolog", hanem megalázó. A nő pedig nem kell eltűrje a férje hülyeségeit, micsoda butaság ez? Egy párkapcsolatban alap az egyenjogúság. Nem tűrjük el egymást, hanem szeretjük. Vannak hibáink, de nem alázzuk meg a másikat.
"Valahol el kell kezdeni mindent"
A rosszat is?
OFF:
Mi az a "tápos magyar"? Erdélyi vagyok, nem hallottam még ezt a kifejezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!