Mivel erdemeltem ki ezt a ferjemtol?
Szombaton lagziba vagyunk hivva az unokatestverenek s ma nem tudtam reggelibe felkellni az agybol mert h terhes vagyok (8 dik honap) es megkertem a ferjemet h vegyen nekem ruhat el is mondtam hova menjen mert a tegnap felre rakattam ruhat, es hogy ma hozza el. Erre fel O elment a turkaloba es vett nekem onnan olcso ruhat amit meg fel sem veszek soha, nagyon osszevesztunk erre fel megfogta a ruhakat es egy zsakba rakta majd fel rakta a padlasra s mondta h meg felveszed te szombaton ezt a ruhat. Nem tudom most mar mit akar tolem h azt vegyem fel ami ocska vagy azt vegyem fel ami elegans.
A szomszedasszony vegul elhozta a ruhat nekem amit eldugtam h ne lassa mert meg igerte h azt osszevagja ha meglassa rajtam
Most mit tegyek jon a lagzi is es egy utolso keregetonek kell feloltozzek vagy inkabb ne menjek el.
nem utalja a rokonokat
amugy megvan beszelve minden es az uj ruhaba megyek vele :)
le csendesitettem en otet
koszonom a valaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!