A családom szerint gáz van velem mert 23 éves vagyok és még nem volt kapcsolatom?
17:03
Látom nem érted. A lényeg hogy arra céloztam hogy nem mindenki jön össze mindenkivel csak azért hogy legyen valakije. Alkoholista csak egy példa volt, 1 szóval se írtam hogy mindenki az meg csak azok vannak, légy szíves olvass figyelmesen és ne láss az írásomba olyan dolgokat amik nincsenek is ott.
Én is válogatok pasiként. Nálam egy jó mell meg formás fenék nem belépő, ha annyira sík hülye a csaj hogy a telefonját nem bírja kezelni, vagy nem tud elkészíteni egy alap egyszerű kaját és még a hajlandóságot se mutatja afelé hogy megtanulná akkor leépítem 1-2 re.
"izgató és igényes csajszik" szerintem nálad és nálam az izgató és igényes teljesen mást jelent. Ugyanaz mint a "szép"
No.30-as!
Írd! eddig nem jött semmi!
32-re:
Hát aztán meg látod, feltételezések nélkül, Te magad is írod, hogy azért vannak ott problémák bőven ...
Nyilván az ember megválogatja a szűken vett baráti társaságát, és nyilván másnak is vannak komolyabb hobbijai, na de amit te leírsz, az már enyhén antiszociális személyiségzavar sztem. Vagyis nem enyhén ...
Persze te tudod, csak sztem hosszú távon ez nem tartható, és előbb-utóbb rájössz, hogy nem megy. Volt nekem ilyen ismerősöm, az is "hű de elfoglalt vagyok" típus volt, sőt, mindenkinek azt magyarázat, hogy neki igazából azért nincs senkije, mert ő komoly ember és ő astrofizikával foglalkozik, és ezért az ész kizárja az életéből az érzelmeket, na aztán persze az egy dolog, hogy jót nevettünk rajta, csak aztán egyszer ennek se lett jó vége. Főleg hogy az érzelmeknek és "tiszta észnek" nem mindig van köze egymáshoz.
tudok ám én olyanról is, hogy a 4 diplomás csajszi egy teljesen "iskolázatlan" 19 éves élsportoló srácba lett olyan módon fülig szerelmes, hogy az életét adta volna érte ... és komoly munka ide vagy oda, megőrült a srácért, feladta mindenét kb, összeveszett a családdal meg sorolhatnám, annyi a karrierjének, annyi a hobbijainak, "csak mert" jött a nagy szerelem, és mindent elsöpört. Hát igen ... jó esetben ez nálad is így lesz valahogy, aztán ha megízleled, akkor meg rájössz, hogy te jó úr isten, mekkora balfék voltam én eddig :)
Persze hogy nem. Mindig a pszichológus ért legkevésbé az ilyen jellegű kérdésekhez, ez teljesen természetes. Kb mint a foci, ahhoz is mindenki ért, egyszerűen hihetetlen, hogy egyesek készek lennének még pszichológiai szakvéleményt is adni, csak mert "ááhh a pszichológus az hülye".
Hát persze, pszichológiai kérdésekben mindenki annyira de annyira otthon tud lenni, hogy én sokszor csak ámulok és bámulok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!