A családom szerint gáz van velem mert 23 éves vagyok és még nem volt kapcsolatom?
Hát ez elég furcsa egy dolog, akár fiú, akár lány vagy.
Na de ha volt szerelem olykor, akkor az miért maradt mindig abba? És a szexszel hogy állsz?
"mert én már 16-17 évesen majd meg voltam őrülve érte, tomboltak a hormonjaim. Ha azóta sem lenne senkim, akkor szerintem felakasztottam volna magam rég."
Adom.:D
Én komolyan nem értem az ide beírogató embereket. Miért hiszi azt mindenki, hogy ha valakinek nincs ilyenkor kapcsolata, akkor az csakis és kizárólag az ő saját döntése.
Ez nem úgy megy, hogy az ember eldönti, hogy akkor én most járok valakivel és másnap már lesz is az oldalán valaki.
nekem 24 évesen lett először barátnőm, 25 évesen vesztettem el a szüzességemet.
Én akartam ezt így? Nem! Egyszerűen így alakult. Ahol én lakom, ott a lányok szinte megközelíthetetlenek és nagyon sok esetben kifejezetten bunkók. Igen, tényleg nem normális dolog az ilyesmi.Dehát mit csináljon az ember? Van, akinek semmit nem kell tennie és megy minden, másnak meg bele kell gebednie, hogy valamikor, jóval mások után egy kevéske összejöjjön neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!