Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Véleményetek szerint ÉRDEMTELE...

Lajos38 kérdése:

Véleményetek szerint ÉRDEMTELENSÉGET megalapozza-e az a magatartás, amikor a 19 éves főiskolás ikerlányok leadják az édesapa családnevét és felveszik a nevelőapuka nevét, kapcsolattartás elől elzárkóznak már 10 éve?

Figyelt kérdés
Szerintetek ez milyen magatartás a lányok részéről??? A társadalom többsége ezt teljesen helyénvalónak találja??? S leírják levélben, hogy az édesapát nem tartják igazi apjuknak, mivel a nevelőapa neveli őket 5 hónapos koruktól. Az édesapa "csak" a gyermektartást fizette folyamatosan 19 éven keresztül, tartásukról mindig gondoskodott. A neve nem kell, kapcsolattartás nem kell, csak a rokontartásra tartanak igényt! Ez erkölcsileg teljesen jó?

2012. nov. 1. 11:46
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a negatív hozzászólást is, de ezeket a dolgokat meg kell élnie mindenkinek amelyeken én keresztül mentem, aztán már máshogy látná a dolgokat. A lányokat sajnálom a legjobban, mellettem ők is vesztesei lettek egy rossz házasságnak!
2012. nov. 1. 15:43
 22/28 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem meg ritka nagy gerinctelenség KÉT ÖTHÓNAPOS gyereket otthagyni/elhagyni. Valószínű én se lennék rád kíváncsi.
2012. nov. 1. 17:12
 23/28 anonim ***** válasza:
51%
Mondhatsz amit akarsz, ha a lanyaid 19 evesek es a madsodik hazassagod majdnem 19 eve mukodik jol, akkor nem a lanyok vagy az anyjuk hibaja, hogy nem akarnak tudni rolad.
2012. nov. 1. 17:20
 24/28 anonim ***** válasza:
48%
Öt hónapos kora óta neveli a lányokat a másik férfi. Szóval azért anyukát sem kell félteni.
2012. nov. 1. 19:23
 25/28 anonim ***** válasza:
58%
már bocs, de 19 éve születtek a lányok, akkor apuka már a születésük előtt jóval leléphetett, ha a születéskor már mással volt házas... az, hogy fél év múlva talált anyuka új társat, szvsz nem elítélendő, egy ilyen pasit én se siratnék sokáig.
2012. nov. 2. 05:35
 26/28 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem fölösleges ezen lovagolni, azóta eltelt 19 év és ha mindkét szülő a gyerekek érdekeit tartotta volna szem előtt, akkor ez nem így alakul. Nekünk így ismeretlenül teljesen fölösleges ítélkezni, mert fogalmunk sincs mi történt és valószínű a bíróság sem arra fog alapozni, hogy anno majd 20 éve ki csalt meg kit, vagy mi történt, sokkal inkább az azóta eltelt időt veszik figyelembe. Nem értem miért kell rögtön rosszindulatúan mutogatni és vagdalózni.
2012. nov. 2. 10:44
 27/28 anonim ***** válasza:
50%
Nem tudom, miért feltéletezi mindenki azonnal, hogy az apa ELHAGYTA a gyerekeket meg az anyjukat - ugyanúgy lehetséged, hogy az anyuka lépett le, vagy pontosabban kidobta az apát, mert talált mást.
2012. nov. 2. 17:37
 28/28 anonim ***** válasza:
72%
Én is ismerek olyat, ahol anyuka küldte el apukát, pedig a gyerek még csak pár hónapos volt. Apuka próbálta volna összetartani a családot, de a csajnak ez nem kellett, szal felesleges találgatni. Én erkölcsileg nem tartom helyesnek, amit a lányok csinálnak. Nekem is elváltak a szüleim, és főiskolás éveimben apukám több "gyerektartást" fizetett, mint előtte. Én viszont minden hétvégén jártam hozzá, segítettem a vállalkozását. És még így sem azt gondolom, h az a pénz járt nekem, hanem nagyon hálás vagyok érte! Persze engem anyukám így nevelt, pedig ők se szépen váltak el.
2012. nov. 5. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!