Véleményetek szerint ÉRDEMTELENSÉGET megalapozza-e az a magatartás, amikor a 19 éves főiskolás ikerlányok leadják az édesapa családnevét és felveszik a nevelőapuka nevét, kapcsolattartás elől elzárkóznak már 10 éve?
Nem nem jó... De azért vmiért ez kialakult.... Én kiváncsi lennék rá, hogy miért???
Még, ha nem is apuka nevelte fel a gyerekeket, de az eggyütt töltött időkben, ha jó apuka volt nem hinném, hogy ekkora ellenszenvet és utálatot váltana ki a gyerekeiből.
Ezt azért ki kell érdemelni. (SZERINTEM)
DE egyébként ugyan azt ajánlom amit az első!
Erkölcsileg mindenképpen, a jogról sajnos nem tudok nyilatkozni.
Szerintem 19 év alatt teljesítetted a kötelességedet. Felnőttek és saját elhatározásból döntöttek úgy, hogy "megtagadnak" téged. Akkor vállalják ezért a felelősséget és a következményeket. Én sem szívesen fizetném tovább ezek után a tartási díjat.
Abban a pillanatban, ahogy megváltoztatták a nevüket, megszünt a tartási jogalap.
Az elözönek meg: ha az anya gyakorlatilag születésük óta az apa ELLEN neveli a gyerekeket, akkor semmi esélye annak, hogy valaha is elkezdödhetne sps-gyerekek viszony. Ez garantáltan NEM a kérdezö hibája.
Azért érdekelne, hogy miért alakult ki a helyzet. Sok apa arra hivatkozik, hogy a gyerek nem akarja látni, de magától eszébe nem jutna keresni őt.
Ha valami szörnyűséget követtél el ellenük, ittál, agresszív voltál, vagy szimplán leléptél, akkor pedig ne csodálkozz, ha nem kerestek.
Azon pedig gondolkodj el, hogy a saját tizenéves gyerekeidet cserbenhagynád-e a tanulmányaik alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!