Hogy tudnám elérni, hogy férjem leginkább saját érdekében ne tartsa a kapcsolatot az előző kapcsolatából született gyerekével? Ne ítéljetek elsőre!
Nem kérhetsz ilyet. Ha fordítva lenne, és a férjed kérné, hogy ne találkozz a gyerekeddel, aki az exférjednél van, megtennéd?
Lehet, hogy te és a gyerek vagytok az új család, de a másik gyereknek is joga van az apjához, főleg ha ő is igényli.
Miért nem mehet hozzátok a gyerek?
Szerintem elég nagy "gyerek" már a férjed, hogy ne kelljen nevelni, had döntse el melyik ivadéka érdekli s mennyire.
Nyilván nem kell neked feltétlenül segítened a dolgot akár pénzel vagy a jelenléteddel. De ha ezt nem is teszed az ellenkezőjét se kell szorgalmazni.
Nem túl hiteles hogy a mostoha anyuka sajnálja az elöző gyerekre szánt pénz meg időt.
Nyilván nem lehet hogy szegény gyerek féltékeny a kistesóra, neveletlen kis szörnyecske mert a ritkán látott apjával vidámparkba akar menni.
Én pedig meg tudlak érteni! Lehet lepontozni....
Ismerősi körömben van pont ilyen szituáció, hogy apukának akkor és úgy kell a gyerekhez menni, ahogyan az ex követeli, a gyereknek szó szerint a seggét ki kell nyalni, mert egy beképzelt kis hülye kölyök, akit még az anyja is arra hergel, hogy kikészítse az apját. Ha ott van apukáéknál, az uncsi, mert az nem mozi, meg állatkert, meg bevásárlókörút.....
A "mostohát" kikészíti a mániájával, ebédnél nem eszik, mert ő nem azt kért, bömbölteti a zenét, amikor a kis "mostoha"tesó alszik, és ha rászólnak, hogy vegyen vissza, akkor persze jön az anyja mint egy anyatigris, hogy az ő kicsikéjét korlátok közé szorítják. Szóval kérdező két véglet van, bár én nem javaslom hogy ebbe bele szólj, de meg tudlak érteni. Esetleg csökkentsétek a láthatások számát, mert a gyerek is csak egy két lábon járó ATM-nek nézi az apját.....úgy ahogy az ex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!