Kötelezhetnek-e az apámmal való kapcsolattartásra? Bővebben lent
21 éves vagyok, nappali tagozaton tanulok, apám fizeti a gyerektartást, de tavaly nagyon megromlott vele a kapcsolatom, félek tőle...
Beperelt, hogy nem akarja fizetni a gyerektartást, mert nem látogatom, nem tartom vele a kapcsolatot. Kötelezhet-e a bíróság az apámmal való kapcsolattartásra? Egy év múlva befejezem a sulit, csak erre az utolsó évre kellene fizetnie.
Kedves 2. hozzászóló, az előzményeket nem tudod...
Írtam, hogy félek tőle.
Pontosan igaza van a 6. hozzászólónak, Az, hogy nem látogatom, csak ürügy, hogy ne kelljen fizetnie. Már 15 éves koromban dolgozni akart küldeni, mert ő nem akart besegíteni semmiben. Egyébként sosem fizetett rendesen, tavaly ősszel bepereltem, mert hónapokig nem kaptam gyerektartást. Erre ez volt a válasza, hogy jó, akkor ő is beperel...
Köszönöm a kommenteket.
nagykorú vagy!
csak ha rászorulttá válik akkor követelhet szülőtartást, láthatási jog nincs nagykorúak esetében, a gyerektartást nem értem, de ha jogilag jár, akkor fizetnie kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!