Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
200 km-ert utaztam, kapcsolattartásra a kislányomhoz. De a volt párom nem tartózkodott a városban sem. Telefonon a kérdésemre, a barátoméknál vagyunk egy másik faluban. Így elmaradt a láthatás. Köteles vagyok mászkálni utána?
Figyelt kérdés
2010. okt. 25. 19:42
1/35 anonim válasza:
Ő köteles neked biztosítani a láthatási időd és azt, hogy azt ki is tölthesd. Nem kell rohangálnod, de én a kislányomért megtenném.
2/35 anonim válasza:
Ő köteles biztosítani, hogy az elmaradt láthatást pótolni tudd, valamint szerintem, de ebben nem vagyok biztos köteles lett volna tájékoztatni, azért 200 km nem kevés üzemanyagköltség, remélem kifizettetik vele.
3/35 anonim válasza:
1. Az apjának itélték a gyereket, érdekes..
2. Kötelességnek érzed hogy a saját gyereked lásd.
3. No comment
4/35 anonim válasza:
Bírom az ilyen "anyákat"! Az apa valóban kíváncsi rá, de az anya valami oknál fogva nem hajlandó együttműködni. Az apa mire oda kerülne, hogy láthatná a gyereket, majd szét pukkan.
Szánalmas!
Sajnálom ami veled történt! Jelezd a családgondozónak, hidd el tenni fog ellene!
5/35 anonim válasza:
én megölném,hogy ilyen féreg emberek vannak.nem tudta hogy mész?
én írnék egy papirt és beadnám a biróságra!
6/35 anonim válasza:
19:47-es, ezeket honnan olvastad?
7/35 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy az apjának ítélték a gyereket?
A kérdés pedig nem hiszem, hogy arra irányult, hogy neki most muszáj-e ebben az esetben látnia a lányát, hanem arra, hogy az anyának muszáj lett volna akkor ott átadnia a gyereket.
8/35 A kérdező kommentje:
Ő szólt előre,de a bírósági végzésben az áll,hogy "A gyermek lakhelyéről és oda vissza kell....." Itt az a kérdés,hogy köteles vagyok 200 km után, még menni utána?
2010. okt. 25. 19:50
9/35 anonim válasza:
lehet jelezni a gyámhatóságnak, az anya megszegte a bírósági ítéletet, ahol nyilván világosan le van írva, hogy hol és mikor van láthatás
10/35 anonim válasza:
Ez esetben meg kellett volna, hogy várjon téged, hogy elvidd a kislányt és utána elmehetett volna a barátaihoz, vagy időre vissza kellett volna vinni a kislányt a lakhelyére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!