Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 200 km-ert utaztam, kapcsolatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

200 km-ert utaztam, kapcsolattartásra a kislányomhoz. De a volt párom nem tartózkodott a városban sem. Telefonon a kérdésemre, a barátoméknál vagyunk egy másik faluban. Így elmaradt a láthatás. Köteles vagyok mászkálni utána?

Figyelt kérdés
2010. okt. 25. 19:42
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
90%
Ő köteles neked biztosítani a láthatási időd és azt, hogy azt ki is tölthesd. Nem kell rohangálnod, de én a kislányomért megtenném.
2010. okt. 25. 19:45
 2/35 anonim ***** válasza:
100%
Ő köteles biztosítani, hogy az elmaradt láthatást pótolni tudd, valamint szerintem, de ebben nem vagyok biztos köteles lett volna tájékoztatni, azért 200 km nem kevés üzemanyagköltség, remélem kifizettetik vele.
2010. okt. 25. 19:45
 3/35 anonim ***** válasza:
0%

1. Az apjának itélték a gyereket, érdekes..

2. Kötelességnek érzed hogy a saját gyereked lásd.

3. No comment

2010. okt. 25. 19:47
 4/35 anonim ***** válasza:
100%

Bírom az ilyen "anyákat"! Az apa valóban kíváncsi rá, de az anya valami oknál fogva nem hajlandó együttműködni. Az apa mire oda kerülne, hogy láthatná a gyereket, majd szét pukkan.

Szánalmas!

Sajnálom ami veled történt! Jelezd a családgondozónak, hidd el tenni fog ellene!

2010. okt. 25. 19:48
 5/35 anonim ***** válasza:
100%

én megölném,hogy ilyen féreg emberek vannak.nem tudta hogy mész?

én írnék egy papirt és beadnám a biróságra!

6/35 anonim ***** válasza:
88%
19:47-es, ezeket honnan olvastad?
 7/35 anonim ***** válasza:
100%

Honnan veszed, hogy az apjának ítélték a gyereket?

A kérdés pedig nem hiszem, hogy arra irányult, hogy neki most muszáj-e ebben az esetben látnia a lányát, hanem arra, hogy az anyának muszáj lett volna akkor ott átadnia a gyereket.

8/35 A kérdező kommentje:
Ő szólt előre,de a bírósági végzésben az áll,hogy "A gyermek lakhelyéről és oda vissza kell....." Itt az a kérdés,hogy köteles vagyok 200 km után, még menni utána?
2010. okt. 25. 19:50
 9/35 anonim ***** válasza:
100%
lehet jelezni a gyámhatóságnak, az anya megszegte a bírósági ítéletet, ahol nyilván világosan le van írva, hogy hol és mikor van láthatás
2010. okt. 25. 19:51
 10/35 anonim ***** válasza:
100%
Ez esetben meg kellett volna, hogy várjon téged, hogy elvidd a kislányt és utána elmehetett volna a barátaihoz, vagy időre vissza kellett volna vinni a kislányt a lakhelyére.
2010. okt. 25. 19:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!