Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
200 km-ert utaztam, kapcsolattartásra a kislányomhoz. De a volt párom nem tartózkodott a városban sem. Telefonon a kérdésemre, a barátoméknál vagyunk egy másik faluban. Így elmaradt a láthatás. Köteles vagyok mászkálni utána?
Ja hogy el is költözött a pasijához?
Ez nekem olyan szörnyű. Egy szülőnek el kell tűrnie azt, hogy a másik szülő egy kvázi idegen pasashoz odavigye a gyerekét és próbálja gyakorlatilag őt helyettesíteni, csak mert nyert a bíróságon. Áhh, mindig a sírás kerülget ha ilyenről hallok, pedig nagyon nem vagyok érzékeny nő és soha nem is voltam ilyen helyzetben :(
Ha hivatalosan nem változott a lakcíme, akkor az vonatkozik rá, mint ha nem költözött volna a pasihoz, tehát menj és tájékoztasd a gyámhatóságot, hogy hivatalosan nem változott. Az, hogy valaki szól tudtommal nem jelent semmit.
Áhh nagyon sajnállak, a kislányodat meg főleg. Mi az oka annak, hogy nem engedi, hogy többször lásd a lányod? Mármint az ő személyes oka. Megosztotta veled?
Az én gyerekemet biztos akkor látná, amikor csak akarja :( Anyukám és az ismerőseim ugyanezt mondták, hogy hihetetlen mennyire nem veszik figyelembe a szülők a gyerek igényeit. A vicc, hogy még a pszichológia is tanítja, hogy így szoktak visszavágni válás után. Elég szomorú, ha valakinek fontosabb a harc, mint az, akit elvileg mindennél jobban szeret :(
Anyukám és az ismerőseim ugyanezt mondták, hogy hihetetlen mennyire nem veszik figyelembe a szülők a gyerek igényeit. A vicc, hogy még a pszichológia is tanítja, hogy így szoktak visszavágni válás után. Elég szomorú, ha valakinek fontosabb a harc, mint az, akit elvileg mindennél jobban szeret :(
igazad van,én ilyen családokkal foglalkozom,volt olyan anyuka aki a gyerek nemi identitását akarta megváltoztatni,hogy igy álljon apukán bosszút,ezeknek a nőknek a gyerek csak eszköz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!