Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
200 km-ert utaztam, kapcsolattartásra a kislányomhoz. De a volt párom nem tartózkodott a városban sem. Telefonon a kérdésemre, a barátoméknál vagyunk egy másik faluban. Így elmaradt a láthatás. Köteles vagyok mászkálni utána?
Figyelt kérdés
2010. okt. 25. 19:42
21/35 A kérdező kommentje:
Ezzel én tisztában vagyok,hogy ezért csinálja az egészet.De azt nem értem,hogy a gyámügy is mellé áll,ezt nem tudom megemészteni!A bírósági végzésben feketén-fehéren le van írva,és mégis állandóan megszegi és még neki adnak igazat ha feljelentem.Ez sok nekem!!!!
2010. okt. 25. 20:29
22/35 anonim válasza:
Akkor szerintem ne a gyámügyre menj, hanem keress egy ügyvédet és neki mondj el mindent. Költségesebb, de legalább megtudod, hogy van-e esélyed.
23/35 anonim válasza:
A kislányt fiúnak öltöztette igen...Elvettük tőle,most az apja neveli, de persze mi voltuk a szemetek.
24/35 anonim válasza:
Remélem azért nem vettétek magatokra, nem ti voltatok a hibásak és ez eléggé súlyos ok volt ahhoz, hogy elvegyétek a gyereket.
25/35 anonim válasza:
Nem vettük magunkra,csak sajnos ebbe mozgok jó pár éve és látom,mire használják egyesek a gyermeküket,vagy hogy mik folynak látszat családokban zárt ajtók mögött,naponta van ügy...Nem rég családlátogatásnál öt éhes száj melett apuka közli nem kell segítség csak sör kell...Anyuka megy levolt bogyózva és egy hörcsögt se bíznk rájuk nemhogy ötkiskorút.Ott is épp próbáljuk őket kiragadni onnan.ÁÁÁÁ.És ez sajnos minden napos estek...
28N
26/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!Ezek szerint,nem vagyok egyedül.Akkor megyek 1 ügyvédhez!Mert ez a gyámügyes nő,elfogult rendesen.
2010. okt. 25. 20:40
27/35 anonim válasza:
Lehet hogy a gyámügyes nőt lefizette,de lehet az is, hogy nő a nővel szolidáris,igen fordulj ügyvédhez a kicsi érdekében mindenképp...
28/35 A kérdező kommentje:
Nem hiszem,hogy lefizette,nincs rá pénzük,munka nincs csak a hitelek!De az utóbbit tartom esélyesnek,kicsit sírt,hazudott 1 kicsit és kész!Már neki is adtak igazat!
2010. okt. 25. 20:57
29/35 anonim válasza:
Az ilyen nők könnyel manipulációval érik el amit akarnak,és végén ők lesznek az áldozatok,te meg a szemét,lehet azt hazudta,hogy bántottad őket,van olyan nő aki lefejel egy ajtót elmegy látleletért aztán megvádolja apukát erőszakkal...Csak érdekes hogy mikor vele éltél nem vetted észre,hogy milyen...
30/35 A kérdező kommentje:
Ez mennyire igaz!Köszi
2010. okt. 25. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!