Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 200 km-ert utaztam, kapcsolatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

200 km-ert utaztam, kapcsolattartásra a kislányomhoz. De a volt párom nem tartózkodott a városban sem. Telefonon a kérdésemre, a barátoméknál vagyunk egy másik faluban. Így elmaradt a láthatás. Köteles vagyok mászkálni utána?

Figyelt kérdés
2010. okt. 25. 19:42
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
De mit mondott az anya, miért akadályozza a láthatást? Gondolom azért csak összevesztél vele ezen.
2010. okt. 25. 21:07
 32/35 anonim ***** válasza:
Én is elváltam, nem az én hibáim miatt, a bíróság nekem de fél évvel később neki ítélte anyagi megélhetésre hivatkozva a gyermekünket. De a láthatás nem korlátozott a mi esetünkben. Neked viszont azt tanácsolom, hogy ahol élsz, ott fordúlj kérvénnyel a közeli bírósághoz, ott panaszold el a panaszodat és onnan megindítják az eljárást, ha okosan cselekszel még meg is kaphatod te a gyermek felügyeleti jogát. Sok sikert!
2010. okt. 26. 08:10
 33/35 anonim ***** válasza:

Tényleg nem tudtad,hogy egy hónapja máshol élnek?

Hová adod fel a gyermektartást,hol láttad a kicsit két hete?

Tényleg senki a régi ismerősök közül nem szólt,hogy elköltözött a pasijához?Közösségi oldalokon nincs erre utaló beírás,kép?-ha már tényleg nem jelezte neked.

Nekem ez teljesen hihetetlen.

Ha a gyámügyön bejelentette,akkor tényleg nem tudsz mit csinálni.

Elsőnek ki költözött?Mert ha az exed,akkor kérheted,hogy a gyermeket félúton/vagy egészen szállítsák ők.Ha te költöztél,akkor így jártál....

2010. okt. 26. 10:57
 34/35 anonim ***** válasza:
Mikor odamentél és nem volt ott, miért nem hívtad rögtön a rendőrséget? Két ilyen eset, és búcsút inthet a felügyeleti jogának.
2010. okt. 26. 14:08
 35/35 A kérdező kommentje:
Havonta 1 szombat az enyém reggel 10-től 19-ig.Legutoljára onnan vittem el és oda is vittem vissza.Pedig az ő állítása szerint már akkor se lakott ott!? A gyerektartást utalom a számlájára.Ő költözött el tőlem 200 km-re az anyjához.A mai napig a régi címen laknak hivatalosan az okmányiroda szerint!!Nem hivatalosan passz,ezek szerint nem már Augusztus óta.
2010. okt. 26. 18:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!