Szerintetek is túlreagálom? Mert szerintem nem!
A férjem ha ideges beül a kocsiba és elmegy. Vagy néha motorral. Őt ez megnyugtatja, oké, elfogadom. De baromira elegem van abból, hogy ilyenkor megy mint az őrült vagy 130-al és nem foglalkozik semmivel én meg itthon ülök, hogy mikor fognak hívni, hogy menjek a kórházba, amikor meg rászólok, hogy óvatosabb is lehetne akkor meg csak mondja a magáét, hogy miért kell beleszólnom abba amit csinál. Nem beleszólok, de tényleg nem normális. Nem akarom, hogy a hátralévő életét ülve/fekve töltse és én tologassam és temetőre sem szeretnék járni. Szerinte túlreagálom. Most is éppen elment. Hogyan beszéljek vele? Mi a véleményetek?
26/L, 30/F
Az se jó ha sétál, mert majd mikor elveszik a jogsiját és sétálnia kell akkor nem 130-al száguldozik hanem megveri az első embert akit meglát. Valami levezetés jár neki mikor ideges, ezt azért mindenkinek be kell látni.
Majd elmondja a bírónőnek milyen szomorú helyzetben volt szerintem ő is meg fogja érteni.
- Uram ja hogy ideges volt?! Az más, igy már értehő, igy már semmi gond, tessék nyugodtan tovább csinálni.
Egyébként budapestiek vagytok? Kinézek az ablakon hátha itt száguld el elöttem a férjed mint egy tini mikor megkapja az első autóját.
Jobb lenne, ha rajtad vezetné le? Vagy ha kocsmázni menne?
Értem én, h félted, de ha te nem tudsz rajta segíteni, valahogy ki kell engednie a gőzt. Próbáld vele közölni, hogy aggódsz érte, de ne utasítgatóan vagy arrogánsan, hanem szeretettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!