Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Fiúk / Lányok véleményezzetek!...

Fiúk / Lányok véleményezzetek! 7-es vagyok. és volt a múlthét pénteken egy Karaoke a sulinkba és discoval párosítva. Egy két 4-5osztályos szerintem túlzásba vitte. Túlreagálom?

Figyelt kérdés
A karaoke-ra 4-8osztályosoknak lehetett jönni aki akart. És egy csomó kis "csitri" 4-5-es ki volt mázolva..O.o má vakolatot lehetett volna kaparni róluk..:// egy kicsit gáz.. szerintem.((Túlreagálom??)) Ráadásul még "szebbek" sem lettek tőle..-.-" Vélemény?? ^^ A barátnőim szerint túlreagálom szerintem egyáltalán nem... szerintetek???
2012. febr. 28. 16:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem reagálod túl.Van egy mondás: Az a baj a mai 13-14 évesekkel, hogy az anyjuk magassarkúja még nagy rájuk, de az apjuk f*sza már kicsi.

És mostmár mindegyik ilyen plázacica, kifestett izé, akik mindenféle meggondolás nélkül rácuppannak a f*szra a bulikban.Ezért járok én oda...

2012. febr. 28. 17:36
 2/2 A kérdező kommentje:
de tood ha szépre vannak kifestve meg nem 6kg szemhéjfesték van rajtuk akkor azt mondom egye fene.. de így..-.-"
2012. febr. 28. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!