Túlreagálom? Mit csináljak? Bezséljek vele erről? Ő azt mondja igen de én nem merek .
Figyelt kérdés
Az van hogy a pasim most megy fősulira én meg mégcsak gimis vagyok és kicsit tartok ettől mert talán majd elhagy egy másik csaj miatt de énn agyon szeretem
Azt mondta h ez nem oylanmint a gimimert itt nem lesz ideje ismerkedni mert midnnki a maga ura és az órarendet is maguk alakitják ..
Ez téll igy van vagy neki is rosszul mondták?
Meg az a baj h nem merek nagyon beszélni vele erről mert lehet hogy kételyeket támaszt benne az aggodalmam .
túlreagálnám?
2010. júl. 6. 15:20
1/2 haggyámán válasza:
Bízz benne, tényleg nem lesz ideje barátnőzni.
2/2 anonim válasza:
Tényleg így van. Fél évenként eldöntik, hogy mikor akarnak bemenni órára. Ezenkivűl ott van a tanulás, tényleg örülj, ha rád lesz ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!