Most mit csináljak? Túlreagálom?
Figyelt kérdés
Történt velem ma egy nagyon "ciki" dolog, és nem tudok túl lépni rajta. Az előbb jövök haza matekról és hát ugye egy fél éve kb. cigizek, de ezt a családom nem tudja! Főleg Apu előtt titkolom nagyon, mert ő elítéli az ilyen dolgokat. Na és jövök haza cigi a kezembe látom, hogy megy át egy pár az zebrán. Megállok, átengedem őket, ERRE kik voltak?? A keresztapám meg a barátnője!!!-.-' És a keresztapám meglengette a kezét felém, szóval tuti láttak! Most mit csináljak? Mi lesz, ha elmondják Apunak meg amúgy is.. Ezt annyira cikinek érzem! Lelkiismeret furdalásom van... ti mit tennétek? Szerintetek túlreagálom?2011. dec. 11. 19:32
1/9 anonim válasza:
Igaz én nem cigizem, de nem a világ! Minden tini kipróbálja,ha elmondja apukádnak, beszéld meg vele... Bár én nem gyújtanék rá, engem a szaga is idegesít. 14/L
2/9 A kérdező kommentje:
Az a durva, hogy már nem vagyok tini, 24 vagyok, de így is nagyon égőnek érzem! Azt hiszem idén kihagyom a karácsonyi vacsorát...-.-':)
2011. dec. 11. 19:36
3/9 anonim válasza:
első vagyok: Így már más, 24 évesen saját életed van! Nincs bele szólása a szüleidnek abban, hogy cigizel vagy nem! Felnőtt Nő/Férfi vagy, eltudod már dönteni, mi jó neked, a te felelőséged.. Hacsak nem anyukádék pénzéből szívod a cigit! Mert ha igen, úgy más :) Ha magadnak keresed meg, úgy Fair:)..
4/9 anonim válasza:
Ki az, aki egyetemi szinten korrepetál téged matekból? :)
Számomra igen gyenge jellemre vall, ha valaki felnőtt létére nem mer a szülei elé állni, és felvállalni a szokásait. Nem durva szokásokra gondolok, pont olyanra, mint a cigizés. Felnőtt vagy, ergo azt csinálsz, amit akarsz. Ne légy már gyerekes, hogy egy ilyen hülyeség miatt kelljen rettegned.
Exem 29 éves, és a szülei mai napig nem tudják, hogy cigizik. A hülyéje nem is merte elmondani nekik soha, és ha valahol mégis meglátták a cigit, rögtön rám fogta. Mint a dedóba, basszus. Állj a sarkadra és légy FELNŐTT!
24/n
5/9 anonim válasza:
Gondolod hogy nem tudják a szülők hogy bagózol??Hiszen egy nemdohányzó ember simán kiszúrja hogy ki bagózik és ki nem..A cigi füstöt nem tudod eltüntetni,ahogy a cigi okozta sárga körmöket,vagy fogakat..Elég ha a hajadba szagolnak azon is érezni ha valaki cigizik..
6/9 bánomisén válasza:
Csak téged vettek észre vagy a cigit is a kezedben? Mert ha csak téged, akkor semmi gáz.
7/9 A kérdező kommentje:
jó lehet, hogy igazatok van!! csak apu elítéli nagyon az ilyen dolgokat és nem akarom, hogy csalódjon bennem! a keresztapám meg eléggé szigorú. biztos ezért érzem gáznak. utolsónak is igaza lehet abban, hogy tudhatják max csak nem mondják... na mindegy akkor szerintetek túlreagálom ugye?
2011. dec. 11. 19:47
8/9 A kérdező kommentje:
a cigit is tuti, mert így fenyegetően meglengette a kezét tudod....-.-'
2011. dec. 11. 19:48
9/9 bánomisén válasza:
Akkor marad az a variáció, hogy 24 éves felnőtt ember vagy, el tudod dönteni, hogy mérgezed magad vagy sem. Ha mérgezni akarod magad, senkinek semmi köze hozzá, amíg a saját pénzedet költöd rá és az orra alá nem fújod a füstöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!