Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Picit félek de szerintem csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Picit félek de szerintem csak túlreagálom, valaki jártasabb segítene?

Figyelt kérdés
Tegnap voltunk elsőnek együtt a barátnőmmel , gumival elmentem bennem ugye ugy nem tud mellé menni a cuccessz? pont tegnap volt neki a menstruációs ciklus vége. utána mondta hogy inkább gumi nélkül mert fájt neki gumival nagyon. én mondtam hogy oké mert tudom kontrollálni annyira hogy kiszállok amikor kell ezután még 4-sszer voltunk együtt így. ha benne elmentem volna azt ugye tutira érezném és csak úgy nem lehet ,hogy pl nem érzek semmit se és elmegyek ? picit félek bár tudom hogy ilyen nem volt csak még is.. kérem valaki írja le a dolgokat.. a bunkó válaszoktól kiméljetek , hogy huzz gumit stb stb.
2009. máj. 3. 11:30
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
ez volt neki az első nem akartam hogy rossz élmény legyen számára. amikor pl levettem a gumit letöröltem zsepivel ahol kellett stb és utana fél órával megint együtt voltunk akkor attól nem lehet gyerek ugye?
2009. máj. 3. 11:32
 2/11 anonim válasza:
100%
Kicsi az esély hogy terhes legyen ha a naptárrendszert nézzük viszont előváladék is tartalmaz spermiumot főleg hogy egymás után 4szer voltatok együtt amúgy meg jó tanács: csak azért mert fáj neki ne hogy már te ne védekezz azt utána te leszel az ördög hogy teherbe ejtetted szegény ártatlan lánykát, majd hozzászokik és nem fog fájni a gumi ha meg nem akkor irasson fel gyógyszert. De ha 100%ra akartok menni akkor menjen orvoshoz még ha benne vagytok a 3napba és irasson fel egy 72 órás tabit ami megszakitja a terhességet az ára kb: 5500 ft
2009. máj. 3. 11:39
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

szia.

a barátnöd szed valmi f.gátlót? mert hát igy ahogy leirtad....hát szerintem van esélyetek egy gyerekhez.mert elöször gumival voltatok eggyütt,ott nem lett volna még semmi,viszont negem a többi aktus izgatna helyedben,amikor nem volt rajtad gumi, szerintem.ha csak a kiszállok idöben védekezést választottátok...hát akkor lehet hoyg gázban lesztek,mert ez a legkevésbé megbizható védekezési mód.

azért n szoritok hog ne legyen baj,de legközelebb jobban vigyázzatok,és ha gumi nélkül akarjátok akkor mindenképp gyógyszer.(bár nmetudom szedi e a csaj,nem derült ki.)

2009. máj. 3. 11:41
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

elözö vagyok.azt ekfelejtettem,hoyg zsepis törölgetés helyett biztosabb lett volna ,ha megmosod.

26/L

2009. máj. 3. 11:42
 5/11 A kérdező kommentje:
nem szed semmit se, meg nem is akar azt mondta mert megváltozik a hormon rendszere amit nem akar.. bár tuti meglehetne oldani. hogy van ez a menstruációs izé ? mikor a legtermékenyebb meg mikor nem? mert neki pont tegnap volt az első nap a héten hogy elmúlt , ez jó vagy nem? de most ugye csak úgy elmenni nem lehet benne hogy meg se érezném mert akkor nem bírnám tovább meg ilyenek? :S
2009. máj. 3. 11:50
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
A naptárrendszer alapján kicsi az esélye, de ez a zsepivel megtörölgetős dolog nagyon sánta. Inkább szokjatok rá az óvszerre, ha nem akartok bajt!
2009. máj. 3. 12:34
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Van esély rá, mindig van esély, hogy lesz baba, csak valamikor, pl. ilyenkor kevesebb amikor vége van a mensinek. De az előváladék végett is lehet terhes, nem csak akkor ha benne mentél el...

Ha gumival fáj neki, használjatok síkosítót!

Sok sikert!:)

2009. máj. 3. 12:40
 8/11 anonim ***** válasza:
73%

Szia!

Ezt ne csináld, hiszen ha egyszer elmész és utána megint szexeltek akkor maradhat sperma a farkadon és így teherbe eshet a barátnőd.

Miután elmentél, menj ki pisilj és mosakodj meg és akkor talán nem marad semmi rajta.

A barátnőddel pedig számoljátok ki, hogy nagyjából mikor van peteérése és akkor mindenképpen használjatok gumit.

A megszakításos védekezést csak akkor használjátok, ha biztos vagy magadban, hogy nem mész el a lányban.

Remélem tudtam segíteni!

Zeusz 19/F

2009. máj. 3. 13:03
 9/11 anonim ***** válasza:

Mivel nem végig védekeztetek, nagyon is teherbe eshetett! Legalább volt annyi eszed, hogy lemostad a spermát, mielőtt gumi nélkül belemásztál??? De az előváladéktól is teherbe lehet esni, szal mindegy is...

Aki nem rendelkezik ilyen alapvető ismeretekkel, miért él szexuális életet??? Viseljétek a hülyeségetek következményeit!

2009. máj. 3. 14:14
 10/11 anonim ***** válasza:
Amúgy csak hogy tudd, mivel előtte elmentél, fokozott a veszély, mivel a húgycsőben visszamaradhatott sperma, ami az előváladékkal bizonyára távozott is szépen a barátnődbe. Szal a helyében rohannék 72 órásért, ha még lehet. Ha nem, akkor 2 hét múlva meggyőződhet róla, teherbe esett-e.
2009. máj. 3. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!