Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Picit félek de szerintem csak túlreagálom, valaki jártasabb segítene?
szia.
a barátnöd szed valmi f.gátlót? mert hát igy ahogy leirtad....hát szerintem van esélyetek egy gyerekhez.mert elöször gumival voltatok eggyütt,ott nem lett volna még semmi,viszont negem a többi aktus izgatna helyedben,amikor nem volt rajtad gumi, szerintem.ha csak a kiszállok idöben védekezést választottátok...hát akkor lehet hoyg gázban lesztek,mert ez a legkevésbé megbizható védekezési mód.
azért n szoritok hog ne legyen baj,de legközelebb jobban vigyázzatok,és ha gumi nélkül akarjátok akkor mindenképp gyógyszer.(bár nmetudom szedi e a csaj,nem derült ki.)
elözö vagyok.azt ekfelejtettem,hoyg zsepis törölgetés helyett biztosabb lett volna ,ha megmosod.
26/L
Van esély rá, mindig van esély, hogy lesz baba, csak valamikor, pl. ilyenkor kevesebb amikor vége van a mensinek. De az előváladék végett is lehet terhes, nem csak akkor ha benne mentél el...
Ha gumival fáj neki, használjatok síkosítót!
Sok sikert!:)
Szia!
Ezt ne csináld, hiszen ha egyszer elmész és utána megint szexeltek akkor maradhat sperma a farkadon és így teherbe eshet a barátnőd.
Miután elmentél, menj ki pisilj és mosakodj meg és akkor talán nem marad semmi rajta.
A barátnőddel pedig számoljátok ki, hogy nagyjából mikor van peteérése és akkor mindenképpen használjatok gumit.
A megszakításos védekezést csak akkor használjátok, ha biztos vagy magadban, hogy nem mész el a lányban.
Remélem tudtam segíteni!
Zeusz 19/F
Mivel nem végig védekeztetek, nagyon is teherbe eshetett! Legalább volt annyi eszed, hogy lemostad a spermát, mielőtt gumi nélkül belemásztál??? De az előváladéktól is teherbe lehet esni, szal mindegy is...
Aki nem rendelkezik ilyen alapvető ismeretekkel, miért él szexuális életet??? Viseljétek a hülyeségetek következményeit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!