Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Picit félek de szerintem csak túlreagálom, valaki jártasabb segítene?
Figyelt kérdés
Tegnap voltunk elsőnek együtt a barátnőmmel , gumival elmentem bennem ugye ugy nem tud mellé menni a cuccessz? pont tegnap volt neki a menstruációs ciklus vége. utána mondta hogy inkább gumi nélkül mert fájt neki gumival nagyon. én mondtam hogy oké mert tudom kontrollálni annyira hogy kiszállok amikor kell ezután még 4-sszer voltunk együtt így. ha benne elmentem volna azt ugye tutira érezném és csak úgy nem lehet ,hogy pl nem érzek semmit se és elmegyek ? picit félek bár tudom hogy ilyen nem volt csak még is.. kérem valaki írja le a dolgokat.. a bunkó válaszoktól kiméljetek , hogy huzz gumit stb stb.2009. máj. 3. 11:30
11/11 anonim válasza:
Szia!
Én úgy ismerem a naptáras számolgatós dolgot, hogy a menstruáció utolsó napjától számított 4 napig alig van esély teherbe esni, mert akkor regenerálódik a női szervezet. Csakhogy ez sem nyújt 100%-os védelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!