Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ugye csak szerintem hülyeség?!
Figyelt kérdés
szóval barátomat pettingeltünk és én lenyeltem , majd utána nyalogattam az ujjait majd felnyúlt, ennyitől nem lehet teherbe esni szerintem, de ő nagyon fél h nagy hülyeséget csinált:/2011. jún. 25. 00:52
1/9 anonim válasza:
Lenyelted a barátodat?? Az szép.
2/9 anonim válasza:
Megvan rá az esély, de nagyok kicsi!
3/9 A kérdező kommentje:
egyébként holnap jön meg, de nem tudom h mennyi idő maga a megtermékenyülés:/.. de ha holnap megjön akkor már nem lehet baj igaz?
2011. jún. 25. 01:07
5/9 anonim válasza:
hat majd 9honap mulva jonn a minek jonnie kell, de ha nem akkor csak nyeld le...
6/9 anonim válasza:
A bélrendszernek ilyen szempontból semmi köze a petefészekhez és úgy általánosságban a méhhez.
8/9 anonim válasza:
Szerintem ha azzal nem vagy tisztába, hogy mitől leszel terhes, akkor inkább ne csináljátok.
Amúgy ez nagy hülyeség, nem leszel terhes...
9/9 anonim válasza:
Szegény barátod...miért nyelted le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!