Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szerintem túl lazán veszi a féltékenykedést. Túlreagálom? (magyarázat lejjebb)
Van egy barátnőm, lassan több mint fél éve és az elejétől kezdve zavar egy apróság. Az, hogy mindig amikor szóba kerülnek más csajok/exek, akkor ő mindig azt mondja, hogy ha jól esik nyugodtan smárolgassak velük, őt nem zavarná. Namármost ez számomra kicsit ijesztő. Elég hűséges típus vagyok, a más nővel való csók gondolatától is kiráz a hideg. Viszont mielőtt megismerkedtünk volna Ő kifejezetten csapongó életet élt, egy-egy este több sráccal is smárolgatott (többet sosem engedett másnak).
Én csak azt várok el mástól amit magamtól is. Tehát amikor azt mondja nyugodtan smárolgassak én úgy értelmezem, hogy ezzel azt akarja mondani, hogyha ő ilyet csinálna elvárja, hogy én se akadjak ki rajta. Lehetséges, hogy ez van mögötte, vagy csak paranoia?
(nem, nem fogom kipróbálni hogy tényleg így reagálna-e...)
"Én csak azt várok el mástól amit magamtól is. Tehát amikor azt mondja nyugodtan smárolgassak én úgy értelmezem, hogy ezzel azt akarja mondani, hogyha ő ilyet csinálna elvárja, hogy én se akadjak ki rajta."
Pontosan erre gondolnék.
Én azt csinálnám,hogy azt mondanám,hogy oké rendben és te is ezt szeretnéd?(mmint,hogy ő is akar-e másokkal smárolgatni)
Ha azt mondaná,hogy igen akkor elgondolkoznék,hogy mennyi értelme van egy olyan emberrel együtt lenni,aki rajtam kívül még mással is akar kavargatni.
köszönöm az eddigi válaszokat!
Szóbahoztam ezt a kérdést már párszor, de mindig az a válasz, hogy "mióta együtt vagyunk nem volt még ilyen alkalom, szóval nincs egyértelmű válasz, de nem hiszem hogy megtörténne"
ez meg valahogy mindig olyan rossz szájízt hoz olyankor, amikor ismételten előkerül a téma:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!