Szerintetek is túlreagálom? Mert szerintem nem!
A férjem ha ideges beül a kocsiba és elmegy. Vagy néha motorral. Őt ez megnyugtatja, oké, elfogadom. De baromira elegem van abból, hogy ilyenkor megy mint az őrült vagy 130-al és nem foglalkozik semmivel én meg itthon ülök, hogy mikor fognak hívni, hogy menjek a kórházba, amikor meg rászólok, hogy óvatosabb is lehetne akkor meg csak mondja a magáét, hogy miért kell beleszólnom abba amit csinál. Nem beleszólok, de tényleg nem normális. Nem akarom, hogy a hátralévő életét ülve/fekve töltse és én tologassam és temetőre sem szeretnék járni. Szerinte túlreagálom. Most is éppen elment. Hogyan beszéljek vele? Mi a véleményetek?
26/L, 30/F
Szerintem sem reagálod túl.
Azzal nincs baj, ha szeret autózni, motorozni, de ideges, zaklatott lelkiállapotban ne üljön a volán mögé. Ha nem tiszta a feje, igen könnyen balesetet szenvedhet. A férjed, már megbocsáss, nagyon hülye, ha ezt nem látja be.
Szerintem ezt egy kicsit fogalmazd át, mert ha igy van ahogy irod hogy most jelenleg a férjed 130-al száguldozik a városban akkor ő kb. fogyatékos. Mielött mondanád hogy nem a városban akkor a sztrádán, viszont az nem száguldozás ugyanis ott lehet. De akkor megint fogyatékos mert semmi mást nem tesz mint elbenzinezi a család lovéját.
Ráadásul ha tény hogy száguldozik ilyenkor ész nélkül annyi csekket fogtok a gyorshajtásról kapni hogy eladhatjátok a házat.
Szerintem kezdjük az alapoknál, ami felett finoman elsiklasz és saját problémaként állitod be az övét.
Tehát miért ideges a férjed? Erre kéne választ keresned talán.
Lehet ez nem is száguldozás, csak egy segélykiáltás amit te nem hallasz meg.
Nem reagálod túl.
Párom is próbálkozott párszor veszekedés közben/után elmenni kocsival,de eltettem a kocsikulcsot hogy visszakapja ha lenyugodott.Nem érdekel hogy én voltam a házisárkány épp, jobban érdekel az épsége.
5-6 ilyen után már meg se próbál elmenni.
Jaj, ne is mondjátok... tavaly télen megfogták 40-es táblánál 90-el de nem érdekelte. Addig fogja ezt csinálni, hogy majd egyszer elveszik a jogsiját, aztán nézegethet.
Néha a munka idegesíti fel, gyakran a főnöke, szülei, néha egymással veszekszünk. Tehát általában akkor ha nem egyezik az emberekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!