Az élettársam sokszor úgy beszél velem, mint a kutyával. Normális az ilyen?
Figyelt kérdés
Megette a túrórudit, kérdeztem hol a papír, mert lehet vele nyerni. Nem válaszol, majd azt mondja hagyjam,és , hogy ő nem mozdul. Nem azt mondtam, hogy adja ide, hanem, hogy hol van. Erre olyanokat mond, hogy a retkes qrva anyás meg húzz a p.csába, szedjél be gyógyszert stb...
Most ébredt, de ez elég ok arra, hogy így beszéljen velem? Ilyenkor fognám magam és elmennék innen.
2012. okt. 30. 22:12
21/23 anonim válasza:
wáá,hogy lehet utána pl: egy ilyen férfival szeretkezni?.. Vagy csak elfelejteni ezeket a szavakat? Hihetetlen.
22/23 anonim válasza:
Az én férjem a két kutyánkkal is nagyon szépen beszél.
Miért lenne normális, ha így beszél veled? ÉS ez miért kérdés? Már ne haragudj, de te vagy oltári hü.lye ha hagyod és eltűröd, valahogy nem tudlak sajnálni.
Szakíts a primitív bunkó pároddal és szebb lesz az élet. Meglátod.
23/23 Rami102 válasza:
ÉS te ilyenkor hogy reagálsz erre a stílusra? Hasonlóképpen válaszolsz? Nem lehet, hogy nem tisztelitek egymást? A tisztelet az alapja mindennek szerintem. Én biztosan nem tűrném, hogy a semmiért így beszéljenek velem. Ennyi tartás és önbecsülés legyen meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!