Az élettársam sokszor úgy beszél velem, mint a kutyával. Normális az ilyen?
Figyelt kérdés
Megette a túrórudit, kérdeztem hol a papír, mert lehet vele nyerni. Nem válaszol, majd azt mondja hagyjam,és , hogy ő nem mozdul. Nem azt mondtam, hogy adja ide, hanem, hogy hol van. Erre olyanokat mond, hogy a retkes qrva anyás meg húzz a p.csába, szedjél be gyógyszert stb...
Most ébredt, de ez elég ok arra, hogy így beszéljen velem? Ilyenkor fognám magam és elmennék innen.
2012. okt. 30. 22:12
1/23 anonim válasza:
En nem is gondolkodnek ezen!!! Hogy beszelhet igy?? Uristen ! Szeret ö teged egyaltalan? Mert ebböl nem az jön le !!!
3/23 anonim válasza:
Nincs az a szituáció vagy vita amiközben megengedhetné ezt a stilust.
Esetleg akkor, ha épp megtudja, hogy félre kúrsz...
De egy ilyen alap kérdésnél igy beszél mivan akkor ha komolyabb dolgokon vitáztok????
5/23 A kérdező kommentje:
Időnként jön ez rá, talán összefüggésben van azzal, hogy most ébredt. Komolyabb dolgokban nem ilyen agresszív, most én is meglepődtem eléggé, leönteném egy vödör vízzel.
2012. okt. 30. 22:17
6/23 anonim válasza:
Akkor menjél cseszdmeg, te nem vagy normális amiért eltűröd
7/23 anonim válasza:
hagyd ott, hát mit képzel magáról?neki mindent lehet? ne hagyd ezt! állítólag szeret, nem? ha így beszél veled akkor nem szeret, hagyd ott!
8/23 anonim válasza:
Ilyenkor fogd magad, és menjél onnan! De nem menj vissza többet. Itt nincs semmilyen tisztelet feléd, és ez idővel csak rosszabb lesz.
9/23 anonim válasza:
Es ha ezentul felebred majd es te hozza szolsz akkor mindig igy fog veled beszelni?? Nekem mindegy te tudod neked mi fer bele , nekem nem az tuti!!
10/23 anonim válasza:
22:20 vagyok. Az én volt párom is hasonló volt, ennyire nem durva, de én 6 hónap után szakítottam. Az élet így sem könnyű sokszor, miért nehezítsem tovább azzal is, hogy még az ilyen lelki lehúzást, földbetiprást is tűrnöm kelljen? Mi vagy te, rongy? Azért van egy határ, nem kell mindenért szakítni, de ez már szerintem túl van a határon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!